12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Viktig «spiller» er med videre

Hovedsamarbeidspartner tar ytterligere en sesong

Både assisterende banksjef Øystein Sorte (t.v.) og Arnt Fiskvik (t.h.) fra Sparebank1 SMN, og Stig H. Eidem fra Stjørdals-Blink Fotball, er fornøyde med at banken fornyer sin partneravtale med klubben. (Foto: Blinkfotball.no) Både assisterende banksjef Øystein Sorte (t.v.) og Arnt Fiskvik (t.h.) fra Sparebank1 SMN, og Stig H. Eidem fra Stjørdals-Blink Fotball, er fornøyde med at banken fornyer sin partneravtale med klubben. (Foto: Blinkfotball.no)

En av hovedsamarbeidspartnerne til Stjørdals-Blink Fotball, Sparebank1 SMN, har forlenget sin avtale.

-Sparebank1 SMN har gleden av å forlenge vår samarbeidsavtale med Stjørdals-Blink fotball med ytterligere ett år. Det sier assisterende banksjef Øystein Sorte i Sparebank1 SMN.

– For oss i Sparebank1 SMN er jobben klubben gjør for å tilrettelegge for aktivitet for barn og unge veldig gledelig, og ikke minst viktig for vårt videre engasjement. Samarbeidet har blitt en årelang tradisjon. Stjørdals-Blink Fotball kombinerer både breddeidrett og toppidrett med sitt A-lag i 2.divisjon, og er dermed en naturlig samarbeidspartner for oss i Sparebank1 SMN, sier Sorte.

Rett før helga var det signering av forlengelsen på klubbhuset. Stjørdals-Blink Fotballs Stig H. Eidem representerte klubben, Øystein Sorte og Arnt Fiskvik banken.

– Vi ønsker også å berømme all den frivilligheten som er rundt klubben. Vi ser fram til fortsettelsen av avtalen, og ønsker alle lag i Stjørdals-Blink Fotball lykke til med sesongen som snart sparkes i gang, sier assisterende banksjef Øystein Sorte.

Les forrige sak:
Storskytter Alexander Gylland scoret hele 14 mål i sesongens siste kamp for Stjørdals-Blink.
Håndballherrene vant «rysare» om tredjeplassen

Avsluttet sesongen på en imponerende måte

Close