5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Vikvang ny styreleder for næringsforum

|| Dette er en spennende oppgave som jeg har lyst på, sier nyvalgt styreleder i Stjørdal Næringsforum, Roar Vikvang.||

Roar Vikvang fra Fides er ny styreleder i Stjørdal Næringsforum (SNF).

– Vi lever i ei veldig spennende tid med samling av Trøndelag. Derfor er det en fin utfordring å engasjere seg i SNF, sier Roar Vikvang som dro rett fra årsmøte til styremøte i Fides.

Han tar over etter Gry Fossland som gir seg etter ett år. Arne Martin Laukvik går også ut av styret etter seks år, men de andre fortsetter. Det betyr at Roar Vikvang får selskap av styremedlemmene Elin Kleven Johansen, Grete Sørebø, Inge Brandsæter og Knut Tore Skjerve.

Tidligere varamedlem Bodil Myhr er nå valgt styremedlem. Det samme er Gustav Myraunet som leder SNF på Frosta. Odd Petter Haugseth er ansatterepresentant i styret. Det er også satt av plass til et styremedlem fra Meråker dersom SNF lykkes med å etablere seg der.

Daglig leder Jon Uthus gleder seg over en positiv utvikling med flere medlemmer.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er nå registrert 286 medlemmer i SNF. Den første ambisjonen er å nå 300 så raskt som mulig. Vi håper at engasjementet på Frosta og i Meråker kan gi oss en god medlemsvekst. Vi har for mange medlemsbedrifter som ikke er medlemmer hos oss. Vi skifter navn fra generalforsamling til årsmøte. Vi skal øke entusiasmen gjennom økt involvering, sier Uthus. 

Etter årsmøtet var det et lite temaseminar om framtidsutsikter ved fylkesrådmann Odd Inge Mjøen og næringssjef Jorulf Husbyn. Mjøen understreket en klar melding til alle videregående skoler om å bli medlem av den lokale næringsforeningen.

Les forrige sak:
||
Bil havnet på åkeren

En bil har havnet på en åker på Skatval.

Close