16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Vil bevare ungdomsskolen i Hegra

På bildet står Ordfører Elverum sammen med f.v. 2. kandidat Siv Sætran, ungdomskandidat Anna Dybwad Alstad (nr. 9); Gunnar Solum (nr. 3) og Anne Mari Gederaas Ingstad (nr. 4).

Sp legger fram sitt program – Vil bevare ungdomsskolen i Hegra


Senterpartiet vil bevare Hegra ungdomsskole og bygge ny barneskole i Hegra. Det kom fram da partiet i dag presenterte sitt program for kommune kommunestyreperiode – ”Med hjerte for alle i Stjørdal’n”.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Siv Sætran har ledet programarbeidet og understreket spesielt skole og omsorg. Og for å fjerne enhver tvil ble det raskt sitert fra hvilke ønsker Sp har spesielt for Hegra. Her heter det at partiet vil ”opprettholde ungdomsskolen i Hegra” og ”bygge ny barneskole i Hegra i nærhet til flerbrukshall og ungdsomsskole”.

Det er en kjent sak at Hegra IL i dette området også arbeider for å bygge en kunstgressbane. – Nå skal det ikke lenger være noen som helst grunn til å reise tvil om hva Sp mener om skolene i Hegra, sier ordfører Johan Arnt Elverum som i denne saken får støtte fra opposisjonen.


– Og det Sp går ikke inn for eiendomsskatt verken for personer eller verker og bruk, sier Siv Sætran som sammen med resten av partiet ser fram til en innholdsrik valgkamp.

– Ellers er det helt avgjørende for Sp å sørge for at det skal bli lettere å bygge spredt: – Spredt boligbygging er en merkesak for Sp. Her mener jeg vi har oppnådd mye. Og vil vil oppnå enda mer, sier Elverum.

Les forrige sak:
Bilde fra informasjonsmøtet i formiddag for de ansatte i Primahus. Foto: Håvard Vatnehol
Island: – kan komme hjem inatt

De ansatte i Primahus kan muligens få ta av i kveld […]

Close