13 °C Stjørdal, NO
22/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 25

Vil bli ny kommunedirektør

Se hvem som vil bli ny toppsjef i Meråker kommune

Mary Ann Myhre og Arne Ketil Auran er to av de fem som har søkt på stillingen som kommunedirektør i Meråker.

En kvinne og fire menn står på søkerlisten til jobben som ny kommunedirektør i Meråker. Minst to av disse er godt kjent i bygda fra tidligere.

Det har lenge vært mer eller mindre kjent at konstituert kommunedirektør Arne Ketil Auran kom til å søke på stillingen som kommunedirektør på permanent basis. 55-åringen var i en årrekke rådmann, som stillingen het den gang, på Frosta, før han kom til Meråker som teknisk sjef.

Et annet kjent fjes på den offentlige søkerlista er Mary Ann Myhre. Hun har tidligere blant annet vært rektor ved Meråker skole, og de seneste årene har hun blitt aller mest kjent som leder for verdenscuprennet i langrenn som ble arrangert i februar i år, og leder av Storlirenn-komiteen.

En tredje søker er Sten Rino Bonsaksen. Han er for tiden selvstendig næringsdrivende, men er også varaordfører i Leirfjord kommune på Helgeland for Arbeiderpartiet. Bonsaksen har tidligere blant annet vært direktør for Helgeland Museum.

Kjetil Skjeie har tidligere vært rådmann i Lødingen kommune. Han har tidligere erfaring som direktør i Risør og Tvedestrand Bilruter og Troms fylkestrafikk. Nå er han daglig leder i Odda Parkering.

En av de fem søkerne har fått innfridd sitt ønske om at han skal unntas fra den offentlige søkerlisten. Her er altså de fire andre søkerne:

Arne Ketil Auran (55), konstituert kommunedirektør, Skatval.

Sten Rino Bonsaksen (58), selvstendig næringsdrivende, Leirfjord.

Kjetil Skjeie (56), daglig leder, Risør.

Mary Ann Myhre (54), Meråker.

Les forrige sak:
Bløt helg i vente

Ingen fare for solstikk de kommende dagene

Close