1 °C Stjørdal, NO
01/04/2020

Vil finne både hjelpere og de som trenger hjelp

Frivilligsentralen og kommunen sammen om «Koronahjelpen»

Daglig leder ved frivilligsentralen, Siri Bones, ønsker å komme i kontakt både med mennesker som trenger hjelp og bistand og mennesker som ønsker å bidra med frivillighet.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Frivilligsentral-sjef Siri Bones ønsker å finne hun eller han som trenger hjelp og bistand i denne vanskelige tiden. Hun ønsker å finne frivillige hjelpere som kan bistå.

– I denne vanskelige tiden vil flere ha behov for bistand til hjemlevering av mat samt kanskje ha behov for en «telefonvenn» man kan slå av en prat med. Kanskje også noen har litt ekstra med tid til å bistå i denne dugnaden for landets befolkning, sier Siri Bones.

Hun vet at det er mange som sitter inne og som enten ikke kan eller ikke vil ut av huset. Det er disse Bones nå ønsker å finne fram til, slik at de får litt ekstra frivillig hjelp.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Derfor har vi i Stjørdal Frivilligsentral i samarbeid med Stjørdal kommune satt i gang «Koronahjelpen». På vår hjemmeside kan du både melde deg som frivillig eller sende inn behov for hjelp, så vil vi bistå så godt vi kan med organiseringen av dugnaden, lover Siri Bones.

HER KAN DU MELDE DEG SOM FRIVILLIG ELLER SENDE INN BEHOV FOR HJELP!

Og har du ikke mulighet til å melde deg som frivillig ber Siri Bones deg ringe telefon 484 07 675.

Hun er opptatt av at alle frivillige ved frivilligsentralen følger de beslutninger og anbefalinger som er gitt fra Helsedirektoratet.

– Først og fremst må de frivillige følge statlige og lokale anbefalinger og regelverk. Du skal ikke bryte smittebarrierer ved karantene/isolasjon og naturligvis ikke foreta helsefaglige vurderinger i bistand eller oppfølging av personer i hjemmeisolasjon eller karantene. Hvis en frivillig ikke føler seg frisk må du melde fra snarest mulig, sier Siri Bones.

Hun minner også om at det er en Facebook-gruppe som heter «Koronahjelpen Stjørdal» med mange medlemmer, som bistår mange i en trasig tid.

Frivilligsentralen i Stjørdal er forøvrig stengt for adgang, men daglig leder Siri Bones, Brynhild Jorid Rotvold og Fida Afif jobber for fullt med å koordinere, hjelpe og bidra.

Les forrige sak:
Lanserer tiltakspakke på 30 millioner

Halverer vann- og avløpsavgiften i 2. termin

Close