2 °C Stjørdal, NO
20/02/2019

Vil gjøre stjørdalingene stolte av bryggeriet

|| Mikael Kolven Slettedal er ny eier av Stjørdalsbryggeriet. Ingeniøren har vært bryggerimester i snart tre år.||

– Jeg ønsker at alle i Stjørdal skal bli stolte av lokalbryggeriet sitt og bli våre ambassadører ut i regionen og kanskje landet, sier Mikael Kolven Slettedal.

Han har vært bryggerimester i Stjørdalsbryggeriet, men nå er han også eier og har begge hendene på rattet på framtidsutviklingen til bryggeriet som har lokaler på Hjelseng Gård.

– Jeg har vært engasjert i bryggeriet som bryggerimester i nesten tre år og det har vært en gøyal og lærerik periode. Etter nesten tolv år som ingeniør i en teknologibedrift i Trondheim var det et stort steg å begynne i en bransje hvor jeg startet på «skrætsj», men jeg har alltid vært opptatt av gode smaker og det kreative. Det er vel det som har ført meg inn i bryggeribransjen. Nå er det med stor iver jeg overtar lokalbryggeriet til Stjørdal og jeg tripper av glede for å komme i gang med spennende nye prosjekter, sier Slettedal, som har planene klare.

– Jeg ønsker at så mange som mulig får muligheten til å bli bedre kjent med bryggeriet og vi kommer til å satse mye på lokale arrangementer i 2018 slik at de kan komme tettere på oss. Vi har allerede startet på dette med å åpne utsalg direkte fra lageret her på bryggeriet. Det er ikke uvanlig at identiteten til de engasjerte menneskene bak kommer fram i merkevaren og jeg tror at de i Stjørdal og andre ølglade kommer til å oppleve det også hos oss i tiden framover, sier Mikael Kolven Slettedal.

Når han ikke brygger øl, eller befinner seg i bryggerilokalene er han pappa til to små gutter, og ikke minst:

– Jeg er samboer med en meget tålmodig dame, sier Slettedal.

Les forrige sak:
||
Ingen røverhistorier, men en drivende plastbåt

- Lite å twittre om fra Trøndelag denne formiddagen. Skal ikke […]

Close