0 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Vil ha 400 på toppen av Kluken

Garanterer bra tur, topp utsikt og håper på topp turvær

VAKKERT: Det er vidt og flott og heftig på tur opp mot Kluken. (Foto: Kluken Opp) VAKKERT: Det er vidt og flott og heftig på tur opp mot Kluken. (Foto: Kluken Opp)
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Løpsleder Per Olav Stormo frister med perfekte forhold, god værmelding og premier til alle under årets «Kluken Opp».

– Vi går for 400 i år, sier Per Olav Stormo. Løpslederen har full kontroll på arrangementet som går av stabelen søndag. 400 deltakere er målet for motbakkeløpet opp til Meråkers «letteste» 1000-meterstopp.

Det er «bare» 4,3 kilometer fra Kluksdal på Stordalen til grensefjellet Kluken. Men ettersom toppen er på 1110 meter må deltakerne forsere 590 høydemeter på turen til mål.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Alle som kommer seg til toppen får premie, frister «Pero» Stormo med. – I tillegg er det selvsagt premier til de raskeste, men vi trekker også ut premier blant alle deltakerne, sier Stormo.

Turen opp til Kluk-toppen er en overkommelig fjelltur for veldig mange, og det er gjort en stor jobb med å merke løypa fra gården Kluskdal og østover.

– Både unge og ikke fullt så unge har alle muligheter for å komme seg opp til toppen av Kluken. Sett av dagen og ta med familien. Vi garanterer en bra tur og flott utsikt, sier Per Olav Stormo som minner på at alle må ta med seg godt med klær, uansett hvor fint vær som er meldt.

– Det kan være hustrig i dette området, men det ser jo lovende ut, sier Stormo.

 

Les forrige sak:
Full mann dundret i veggene

Bråket og forstyrret - endte i arresten

Close