7 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Vil ha åpne idrettshaller i sommerferien

SV-ønske om halvering av stengingen

SVs Anja Ristad ønsker aktivitet i de kommunale idrettshallene også i sommerferien. SVs Anja Ristad ønsker aktivitet i de kommunale idrettshallene også i sommerferien.

Stjørdal kommunes idrettshaller er stengt gjennom hele sommerferien. Det ønsker SVs Anja Ristad å gjøre noe med.

– Fra idrettslag kommer det ønske om å bruke hallene om sommeren. Vi vet også at det er behov for et større aktivitetstilbud for barn og unge om sommeren. SV ønsker å tilby halltid i en større del av sommerferien, og ønsker i første omgang nærmere å halvere sommerstengingen til fire uker, skriver Ristad i en interpellasjon til kommende kommunestyremøte.

SV-politikeren ønsker svar på hvorfor hallene ikke er åpne mer av sommeren når dette etterspørres og lurer på om ordføreren vil legge til rette for dette. Ristad forelår at rådmannen legger frem en sak på neste kommunestyremøte som vurderer kostnadene og fordelene ved sommeråpne idrettshaller. Hun ønsker at dette saksfremlegget også skal inneholde en mulig løsning for å tilby åpne haller allerede kommende sommer, der stengingen er begrenset til fire uker.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
KLARE FOR «LANDSKAMPEN»: Calle Halfvarsson (f.v.), Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg, Charlotte Kalla, Therese Johaug, Tiril Eckhoff, Petter Northug og Emil Iversen. (Foto: Espen Solli/TV 2)
Emil skal forsvare Norges ære i «Landskampen»

På innspilling av ny TV2-serie

Close