19 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Vil ha flere sangfugler

Stjørdal Blandakor er klar for en ny sangsesong

- VELKOMMEN! Anders Våset og Liv Bjøru Prestmo i Stjørdal Blandakor ønsker seg flere kormedlemmer. Øvelser er hver onsdag på Halsen ungdomsskole. – VELKOMMEN! Anders Våset og Liv Bjøru Prestmo i Stjørdal Blandakor ønsker seg flere kormedlemmer. Øvelser er hver onsdag på Halsen ungdomsskole.

Det blir øvelser på Halsen ungdomsskole når Stjørdal Blandakor nå endrer sin øvingsdag til onsdager. De ønsker flere medlemmer før høstens store Musikk-kafe i Kimen.

Korets dirigent har finpusset noteark og tekster klart til innrykk på Halsen ungdomsskole. Her står også pianoet finstemt og klart til korets sangere inntar «klasserommet» for å øve inn høstens sanger.

Dirigent Ingvill Vaagan Kløften vil gjerne ha flere sangere med i koret, og har sine syngende medlemmer Liv Bjøru Prestmo og Anders Våset med på ønsket om et kommende år med vakker sang. Liv er leder i Stjørdal Blandakor der medlemmene har et variert repertoar med sanger.

– Vi er en munter gjeng i et flott miljø og synes at flere skal få oppleve dette. Våre korøvelser foregår onsdager fra 18.00 til 20.30. Vi legger inn en kaffepause og slår av en prat. Det er også verdt å merke seg at deltakelse i kor er en billig og bra hobby, sier Liv Bjøru Prestmo.

Koret liker å variere i tekster og melodier, også med noe visesang. Koret tilbyr gratis medlemskap første halvår. For medlemmer under 20 år er det gratis deltakelse i koret.

– Hvor fremføres korets sanger for et bredere publikum?

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi vil arrangere vår tradisjonelle Musikk-kafe i Kimen 21. oktober. Her blir det sanger med særpreg av høst. Da inviterer vi publikum til boks 1 i 3. etasje opp den grønne trappa. På våre øvelser kan enkeltpersoner eller flere møte til onsdagenes sangøvelse helt uforpliktende. Det er heller ikke noen plikt å opptre foran publikum allerede i høst, sier de to fra Stjørdal Blandakor som gleder seg til å starte opp igjen etter en lang sommerferie.

  • Stikkord:
Les forrige sak:
TRÅR TIL IGJEN: Fire ikke fullt så unge og lovende fotballspillere som for en del tiår siden, men i dag er de i gang igjen. Fra venstre: Lars Terje Klæth, Hans Kristian Elverum, Leif Eggen og Morten Rønsåsbjørg. I tillegg er Grete Vikvang, Håvard Dahlen og Bent Anders Salberg med i styret for turneringen.
«Gategutta» i gang igjen

Kjemper om prestisjefull seier, men bidrar også til en god sak :)

Close