7 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Vil ha lørdagsbuss til byen

Ungdommene i Meråker har uttalt seg om busstilbudet

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

Ungdomsrådet i Meråker er opptatt av busstilbudet og nå har de ytret et ønske om større muligheter for å komme seg til og fra Stjørdal på lørdager. ATB har bedt om høringsuttalelser til regionanbud for buss som skal gjelde fra 2021 og ungdommene i Meråker har flere innspill de har drøftet i ungdomsrådet. Blant annet er de opptatt av lørdagens busstilbud.

– Det er ønske om større mulighet for de unge å komme seg til og fra Stjørdal på lørdager, hvor de kan dra til Stjørdal på formiddagen og returnere på kvelden. Toget er ikke et alternativ da dette ikke går til Stjørdal, men stopper på Hell, heter det i innspillene fra det ferske ungdomsrådet i Meråker.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

De er også opptatt av tur-returen på E14 midt på dagen på hverdager. Dette er en rute som er foreslått kuttet, noe undomsrådet overhodet ikke liker.

– Angående tur/retur som er foreslått kuttet på hverdager blir ungdommene berørt blant annet når de henter offentlige tjenester som ikke finnes i Meråker. Alternativet ved et kutt vil fære å reise ned med buss klokka 7, med retur klokka 15.35, heter det i uttalelsen fra ungdomsrådet, som blant annet viser til tjenester som spesialisthelsetjeneste som tannlege/kjeveortoped, psykologtimer, BUP og øyelege.

Les forrige sak:
Tidligere var Tine Hedsten fruktansvarlig på Rema-butikken i Stjørdal sentrum. Nå er hun tilbake som sjef for butikken hun startet som ekstrahjelp i som 19-åring.
– Det er her jeg hører til

Startet som ekstrahjelp som 19-åring - nå er hun tilbake som sjef

Close