9 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Vil ha med seg næringslivet på sommerjobb-innsats

Kommunen bidrar med lønn hvis næringslivet skaffer jobb

JOBBHJELP TIL UNGDOM: Enhetsleder Sissel Overvik Holmberg håper på stor respons fra det private næringslivet for å skaffe sommerjobber for ungdommer. JOBBHJELP TIL UNGDOM: Enhetsleder Sissel Overvik Holmberg håper på stor respons fra det private næringslivet for å skaffe sommerjobber for ungdommer.

– Målet er å få ungdom ut i arbeid i skolenes ferie. Det sier enhetsleder Sissel Overvik Holmberg i kommunens om ønsker å få det private næringslivet til å ta sommerjobb-ansvar.

Neste onsdag inviterer kommunen sammen med sine samarbeidspartnere til frokostmøte om sommerjobber for ungdom. Med seg på laget har kommunen Fides, Næringsforeningen i Værnesregionen og Nav. I løpet av møtet håper de å få enda flere med seg på det laget.

– Vi jobber med å få det private næringslivet på banen for å skaffe arbeidsplasser til ungdommene. Kommunen betaler lønna ettersom vi har søkt om prosjektmidler fra BUF-etat som finansierer lønna til ungdommene, sier Sissel Overvik Holmberg. Hun er enhetsleder for barn og ungdom i Stjørdal kommune og har regien på frokostmøtet.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

De som møter opp og viser interesse får blant annet høre detaljene om prosjektet, og hvilke forventninger det stilles til arbeidsplassene.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Lettere skadd etter påkjørsel

Fotgjenger påkjørt i Selbu sentrum

Close