7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Vil ha med seg næringslivet på sommerjobb-innsats

Kommunen bidrar med lønn hvis næringslivet skaffer jobb

JOBBHJELP TIL UNGDOM: Enhetsleder Sissel Overvik Holmberg håper på stor respons fra det private næringslivet for å skaffe sommerjobber for ungdommer. JOBBHJELP TIL UNGDOM: Enhetsleder Sissel Overvik Holmberg håper på stor respons fra det private næringslivet for å skaffe sommerjobber for ungdommer.

– Målet er å få ungdom ut i arbeid i skolenes ferie. Det sier enhetsleder Sissel Overvik Holmberg i kommunens om ønsker å få det private næringslivet til å ta sommerjobb-ansvar.

Neste onsdag inviterer kommunen sammen med sine samarbeidspartnere til frokostmøte om sommerjobber for ungdom. Med seg på laget har kommunen Fides, Næringsforeningen i Værnesregionen og Nav. I løpet av møtet håper de å få enda flere med seg på det laget.

– Vi jobber med å få det private næringslivet på banen for å skaffe arbeidsplasser til ungdommene. Kommunen betaler lønna ettersom vi har søkt om prosjektmidler fra BUF-etat som finansierer lønna til ungdommene, sier Sissel Overvik Holmberg. Hun er enhetsleder for barn og ungdom i Stjørdal kommune og har regien på frokostmøtet.

De som møter opp og viser interesse får blant annet høre detaljene om prosjektet, og hvilke forventninger det stilles til arbeidsplassene.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Lettere skadd etter påkjørsel

Fotgjenger påkjørt i Selbu sentrum

Close