17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

– Vil ha mer av dette

Dialysepasient Alf Lien fikk besøk av statsminister Jens Stoltenberg på rommet onsdag.

Statsminister Jens Stoltenberg med massevis av godord til Værnesregionen DMS.


Onsdag formiddag var Jens Stoltenberg på besøk ved Stokkan ungdomsskole og Værnesregionen DMS. På det distriktsmedisinske senteret var Stoltenberg klar og tydelig på at denne type enheter er viktig for helse-Norge i framtiden.

 

– Det er sånt som det her vi må ha mer av, sa statsministeren og slo ut med hendene og viste at han tenkte på distriktsmedisinske sentre.

Hellsenteret uke 25 mobil

 

Statsministeren ble tatt i mot av enhetsleder ved Værnesregionen DMS, Ann-Sissel Helgesen og Stjørdals ordfører Johan Arnt Elverum. Elverum var “vikar” for lederen i Regionrådet i Værnesregionen, Inga Balstad, som var opptatt med kommunestyremøte hjemme i Selbu.

 

- Det er sånt som det her vi må ha mer av, sa statsminister Jens Stoltenberg og tenkte på distriktsmedisinske sentre. Enhetsleder Ann-Sissel Helgesen er naturlig nok enig.

 

Stoltenberg ble raskt geleidet til Frisklivssentralen der Lillian Hernes orienterte om prosjektet, før ordfører Elverum, prosjektleder for helse- og omsorgsprosjektene i Værnesregionen, Inge Falstad og rådmann i Stjørdal, Kjell Fosse, orienterte om status og tok for seg noen utfordringer knyttet opp mot den kommende samhandlingsreformen.

 

– Dette er en reform som må tilpasses over tid, og det samme må virkemidlene og doseringen av disse. Det som er helt klart er at dagens system er helt feil, sa statsministeren.

 

Statsminister Jens Stoltenberg i engasjert samtale med prosjektleder for Frisklivssentralen i Værnesregionen, Lillian Hernes.

 

Besøket ved Værnesregionen DMS ble avsluttet med en kort runde i lokalene og noen korte samtaler med flere av pasientene.

 

Kilde: Værnesregionen

Les forrige sak:
alt
Ungdomsleder-konferanse i NJFF

Til helga arrangerer Norges Jeger og Fiskeforbund ungdomslederkonferansen på Hell. Tema […]

Close