6 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Vil hedre de beste

 

28. mai settes innovasjon og verdiskaping i fokus på Signalkonferansen 2013. Her vil politikere, bedriftsledere og andre næringsaktører delta.  Samtidig vil Innovasjon Norge hedre de beste gründerne, bedriftene og innovasjonsmiljøene, og dele ut en pris på 250. 000 kroner til hver av disse. I tillegg deles hedersprisen Årets verdiskaper ut.

Snekker’n Boligmesse

 

– Hovedmålet med prisene er å finne frem de gode eksemplene, og vise dem frem som rollemodeller for andre gründere, bedrifter og innovasjonsmiljøer, sier administrerende direktør Gunn Ovesen i en pressemelding.

Påmeldingsfrist for prisene er tirsdag 2. april. Man kan melde på seg selv eller andre via Innovasjon Norges hjemmeside. Vinnerne kåres av en jury ledet av Gunn Ovesen.  

 

 

‘Dette er kategoriene;

 

Årets gründer

Prisen Årets gründer går til en person eller bedrift som har utviklet et nytt produkt eller en ny tjeneste med stort forretningsmessig potensial.

 

Årets bedrift

Prisen til Årets bedrift gis til en bedrift som har lykkes i å skape varig og lønnsom vekst ved å bruke kundenes behov som en ledestjerne i sin strategiske forretningsutvikling.

 

Årets innovasjonsmiljø

Årets innovasjonsmiljø premieres for langsiktig, målrettet samarbeid om felles utfordringer innenfor innovasjon og verdiskaping. Prisen skal gå til en person, et organisert team eller en institusjon som har gitt et viktig bidrag å mobilisere og lede bedrifter og kunnskapsmiljøer til aktiv samhandling i utviklingsprosesser.

 

Hederspris

I tillegg ønsker Innovasjon Norge å dele ut hedersprisen Årets verdiskaper til en person som på ekstraordinært vis har bidratt til å skape store økonomiske verdier for sin bedrift, for en næringsklynge eller for en hel næring. Innsikt i marked, teknologi, mennesker, lokale forhold og norske rammebetingelser har vært utnyttet for å lykkes. Årets verdiskaper kan komme fra bedrift, det offentlig eller fra politikken. 

 

Grunnleggende kriterier for prisene:

Kandidatene må ha norsk organisasjonsnummer eller personnummer. Bedriften/konseptet må være bærekraftig økonomisk, sosialt og miljømessig.

Les forrige sak:
Krever førstehjelps-undervisning

  -Det er et stort feilgrep, og kan føre til at […]

Close