4 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Vil investere opp mot 20 millioner kroner i ny tomt

Frosta Bobil & Caravan ønsker å utvide sin virksomhet

VIL INVESTERE: Innehaver av Frosta Bobil & Caravan AS, Stig Hovdal ønsker sammen med bror Jon Hovdal og Tore Børresen å utvide firmaets tomt ved Esso. Investeringen kan ligge på rundt 20 millioner kroner.

Frosta Bobil & Caravan AS ønsker å investere opp mot 20 millioner kroner i nytt tomteområde for sin virksomhet på Frosta. Nå avventes avklaringer før utvidelse av tomt ved Esso.

Midt-Norsk Industriservice har største eierpost i Frosta Bobil & Caravan med brødrene Jon Hovdal og Stig Hovdal, sammen med Tore Børresen fra Ålen med sine 15 prosent. Dagens adresser hos firmaet er Frostavegen 1746 og avdelingen i Eggavegen 3 på Ålen. Sistnevnte er i ferd med oppføring av plasthall på 600 kvadratmeter. I Ålen driftes også Frosta Bobil & Caravan sammen med salg av Circle K drivstoff.

– Fra Ålen har vi markeder mot Alvdal, Elverum og Tynset i tillegg til Trondheim.  Nå kan det bli forandringer her på Frosta. Vår hovedadresse for vogner og bobiler ønsker vi flyttet til utvidet tomt ved Esso på Frosta. Her eier vi allerede nær to dekar for utstilling, sier Stig Hovdal. Den autoriserte Roller Team-forhandleren har i sommer hatt oppsving i salget av både vogner og bobiler. Begge avdelingene har ambulerende servicebiler som kan rykke ut for assistanse og utføre eventuelt reparasjonsarbeid.  Hobby, Caretta og Adria campingvogner i flere modeller tilbys også fra Frosta Bobil & Caravan. Dagens adresse på Frosta ligger i det gamle meieri-bygget og i lokalene etter Innkjøpslaget som nå har flyttet.

BOBIL-SPESIALISTER: Medarbeidere hos Frosta Bobil & Caravan AS er sjåfør Joar Kjøren, verksmester Espen Lenvik og i gardintrappa for klargjøring av vogn, Stig Hovdal.
BOBIL-SPESIALISTER: Medarbeidere hos Frosta Bobil & Caravan AS er sjåfør Joar Kjøren, verksmester Espen Lenvik og i gardintrappa for klargjøring av vogn, Stig Hovdal.
Oppsving i markedet

Det har vært et merkbart oppsving i antallet bobiler på veiene denne sommeren. Frosta-bedriften selger flere merker bobiler. Adria, Hymer, Roller-Team tilbys av nye bobiler.

– Fremover spesialiserer vi oss mot Roller Team fra 2021. Vi kommer til å tilby flere varianter under dette merket, som delintegrerte eller helintregrert bobiler. City-bobilene har et økende og voksende marked. Vi ser at også yngre personer i 30-40 årene, gjerne bruker denne city-utgaven som nummer to bil i familien. Flere modeller fra Roller Team kommer inn neste sesong. Nå hadde vi nylig innkjøpsmøte for neste sesongs bobiler, sier Hovdal. Bedriften er også forhandler av DMK-husvogner, som er små eller litt større hytter på hjul. Disse kan tilpasses etter kundens ønsker. Visningsvogner er tilgjengelig for kunder med interesse blant annet på Øysand og Frosta.

Tilbyr mange modeller

– Dere tilbyr også lettere vogner med spesiell design?

– Vår bedrift er hovedimportør av merket Caretta. Dette er mindre og lettere vogner gjerne med kundegruppe fra 30-70 år, og har en buet designet skrogform. Vi har to typer der den minste 1500 har egenvekt 575 kilo. Vår utgave offroad veier 700 kilo, og tilbakemeldingene om en helt spesiell opplevelse på tur med Caretta er motiverende for videre salg av denne.  Generelt opplever vi at den yngre garde synes Norge er fint å feriere i, og mange har oppdaget det denne sommeren. Når Sverige åpner igjen er også det et fint land å feriere i. Det samme gjelder Finland og Danmark, sier Stig Hovdal som har en tidshorisont neste år med avklaringer for utvidet tomteområde ved Esso på Frosta.

Les forrige sak:
Elias (17) scoret to i debuten – fulgte opp med to nye mål i sin andre kamp

Har blitt en storsuksess på Sunnmøre

Close