10 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Vil komme i kontakt med alle som var i sentrum

– Det kan være at informasjonen dere sitter med er den siste brikken som får puslespillet på plass

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i Stjørdal sentrum fra klokka 3 natt til fredag og til klokka 5.30. (Foto: Frode Håkonsen) Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i Stjørdal sentrum fra klokka 3 natt til fredag og til klokka 5.30. (Foto: Frode Håkonsen)

Politiet etterforsker brannene natt til fredag for fullt.

– Vi har hatt høy aktivitet på etterforskningen av brannen, men ønsker fortsatt at folk melder seg. Har dere bilder fra området, kjøretøy med dashboardkamera eller lignende så ber vi dere gå igjennom dette, oppfordrer politiet i Værnesregionen på sin Facebook-side.

De ønsker å komme i kontakt med alle som var i nærheten av Stjørdal sentrum i forkant av brannen som ble meldt klokka 04.56 fredag morgen.

– Vi ber dere som har ferdes i tidsrommet mellom klokka 03.00 og 05.30 denne morgenen i aktuelt område, om å kontakte politiet på telefon 02800. Det kan være at informasjonen dere sitter med er den siste brikken som får puslespillet på plass. Selv ingen observasjon er av betydning, skriver politiet.

Les forrige sak:
KUNSTNER: Hun er vokalist i Rabagast, jobber som illustratør og har mange ulike jern i ilden. Det som er fellesnevneren for Kjersti Synneva Moen er at det handler om å formidle en historie.
Kjersti har blitt en voksen rabagast

- Det å komme til Stjørdal var for meg som å starte på et utvekslingsår i USA

Close