23 °C Stjørdal, NO
19/07/2019

Vil rydde opp i Trimpoeng-juks

Kjentmann har fått tips om at noen har litt for mange poeng

Kjentmann Roar Valstad er fortvilet over det han betegner som Trimpoeng-juks. Nå oppfordrer han de som ikke har rent mel i posen om å ta kontakt for å ordne opp. Kjentmann Roar Valstad er fortvilet over det han betegner som Trimpoeng-juks. Nå oppfordrer han de som ikke har rent mel i posen om å ta kontakt for å ordne opp.

– Det er lett å gjennomskue. Det er rett og slett ikke mulig å få poeng både på Leksdal allmenning og i Rådalen i løpet av en halvtime.

Det sier Roar Valstad, mannen bak Kjentmann og Trimpoeng-suksessen i Stjørdal. Han har gjennomgått en del av registreringene på de ulike trimpostene og er ikke i tvil om at noen bruker uhederlige metoder for å sikre seg flest mulig poeng. Valstad forteller om et revynummer i Skjelstadmark der en person ble i overkant ivrig i poengjakten.

– Det var et artig innslag, men dessverre er det litt alvor også.

– For oss som jobber hardt for å tilrettelegge disse turmålene er det trist at noen få jukser. Det er ikke akseptabelt. Vi forstår ikke helt behovet for å jukse til seg turer og poeng, sier Valstad.

Han bekrefter at det har kommet inn opplysninger om navngitte personer som jukser ved å ta med noens mobiltelefon til en post. Nå vil Valstad og hans mannskap gå gjennom registreringer.

– Hvis noen føler seg truffet så ta gjerne kontakt. Da skal vi få ryddet opp i dette. Dersom vi ikke blir kontaktet vil vi ta direkte kontakt med noen av deltakerne og be om forklaringer og slette «juksepoeng» fra resultatene, sier Roar Valstad.

Ren Røros Bestill mobil

Les forrige sak:
Planovergangen i Innherredsvegen stenges for gjennomkjøring fra fredag kveld klokka 21.
Her blir det stengt i helga

Planovergangen i Innherredsvegen blir stengt fra fredag kveld

Close