5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Vil samle inn til broderingsmaskin

|| Terje Halsen har på tross av sin reduserte bevegelighet et godt humør og er optimistisk. Nå er han ekstra glad for initiativet med en auksjon til inntekt for hans ønske, en broderingsmaskin. Ann Elisabeth M. Eli og Bjørg Hildur Juel Ebbesen er to av initiativtakerne til den kommende auksjonen.||

Det er Ann Elisabeth M. Eli og Bjørg Hildur Juel Ebbesen som nå tar initiativet til en auksjon. De spør da etter donasjon av gjenstander til inntekt for en broderingsmaskin. Denne vil de at Terje Halsen skal få benytte til ønsket aktivisering med produksjon av motiver på T-skjorter, jakker og caps.

Avisa Stjørdals-Nytt skrev om Terje Halsen 7.februar i år etter at han ble rammet av en diagnose som reduserer hans bevegelsesfrihet.

Les historien om Terje Halsen her!

Terje er knyttet til rullestol når han skal bevege seg rundt. Nå synes han initiativet som er tatt med en auksjon lørdag 17.mars er flott og positivt for ham i hverdagen.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg nevnte vel i artikkelen i avisa at behovet for mere egenaktivitet var ønsket. Valget har da falt på en broderingsmaskin. Denne er digitalisert og utstyrt med ti tråder og ti nåler. På denne kan jeg lage logoer på T-skjorter-jakker eller caps, og maskina syr 1000 sting i minuttet. Det er fint å ha noe å bruke dagene på, og en slik maskin har jeg en stund hatt et sterkt ønske om å skaffe. Kanskje kan dette bli en realitet etter hvert, sier Terje Halsen som er veldig takknemlig for ideen med en auksjon.

Les om Terje Halsens drøm om en broderingsmaskin her!

– Det blir auksjonert ut kunst, pyntegjenstander, utstyr til hus og heim, et kurs i førstehjelp auksjoneres ut og vi håper på stor giverglede. Vi er også nokså sikre på at det kommer en del kunder til auksjonen på kafeen. Det kommer en livlig auksjonarius og det blir konsert med lokale musikere samme dag, sier Ann Elisabeth M. Eli. Auksjonen vil bli avholdt på Cafe Smile Gata i Stjørdal sentrum fra klokken 12.00 til 17.30 lørdag 17.mars. For de som har gjenstander og salgbare ting til auksjonen treffes Ann Elisabeth på telefon: 926 37 307. Bjørg treffes på telefon: 40 621 579.

 

    

Les forrige sak:
||
Tatt for kjøring i rus

Politiet i Trøndelag melder at de har stanset en bil i […]

Close