4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Vil skape en mektig juleopplevelse

Fredag slippes billettene til «Julestemning med Ola Lauvås».

Trompetist Ola Lauvås har fått med seg vokalist og låtskriver Øyvind Weiseth fra Halsa til julekonserten «Julestemning med Ola Lauvås» i Værnes kirke 17. desember. Foto: Eir Jørgen Bue.
Elbil-lading

For tredje år på rad er trompetist Ola Lauvås klar for å skape en magisk julekonsert, denne gangen i Værnes kirke.

Fredag slippes billettene til «Julestemning med Ola Lauvås». Trompetisten fra Stjørdal har i år invitert med seg vokalist og låtskriver Øyvind Weiseth til konserten i Værnes kirke 17 desember. Sammen skal de skape et magisk julereportoar bestående av kjente og kjære julemelodier.

-Jeg har gått noen runder med meg selv om vi i det hele tatt kunne gjennomføre dette i år. Men konsert blir det og publikum kan forvente seg et minst like bra arrangement som før, kanskje enda bedre, sier Lauvås.

Kjente julemelodier

Julekonserten har tidligere blitt arrangert i Kimen og vært utsolgt hvert år. Årets konsert blir altså i Værnes kirke, noe Lauvås tror blir en flott opplevelse for publikum.

-Jeg gleder meg til å sette opp dette i profesjonelle rammer i Værnes kirke. Dette tror jeg blir mektig. Det blir kjente julemelodier i vår egen drakt. Og vi får et lite innblikk i hva Øyvind Weiseth driver med. Han er en dyktig låtskriver og kjent blant annet fra Idol. Låtene skriver han på halsa-dialekt, som er ei veldig fin dialekt, sier han.

Med seg har Lauvås også musikere som John Oddstein Aune(gitar), Henrik Løvø Aune(keyboard), Jan Inge Tjørom(bass) og Arne Skognes(slagverk).

På grunn av Covid-19 selges det kun 100 billetter til konserten.

Les forrige sak:
Planene klare for nye Fosslia til 276,5 millioner

Legges frem til politisk behandling

Close