-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Vinn et megastort påskeegg

Europris i Meråker er i gang med butikkens fristende påskekonkurranse

Butikksjef hos Europris i Meråker Hanne Kristin Rønning (22) er i gang med butikkens fristende påskekonkurranse. Vinneren får tildelt det store påskeegget fullt med godterier. Butikksjef hos Europris i Meråker Hanne Kristin Rønning (22) er i gang med butikkens fristende påskekonkurranse. Vinneren får tildelt det store påskeegget fullt med godterier.

Europris i Meråker er i gang med sin tidlige start på påskekonkurransen. Reglene er veldig enkle ifølge butikksjefen. Den som vinner kan kose seg med masse søtsaker fra et megastort påskeegg.

Det er fortsatt god tid før årets påskeegg åpnes med noen overraskende søtsaker. Nå lanserer butikksjefen hos Europris i Meråker sin påskekonkurranse. Normalt skal et påskeegg kunne romme godterier til en knapp hundrelapp. Denne gang lokker butikksjef Hanne Kristine Rønning (22) med et stort egg og innhold verdt minst 360 kroner i godterier.

– Deltakelse i denne konkurransen er egentlig veldig enkel. Her handler det om å skrive «Påske til europriser» og sende dette til vår lokale facebook- side i Meråker. Da er du med i trekningen av det store påskeegget, sier Hanne Kristine. Butikksjefen røper at grillsesongen har startet og at butikken for tiden selger mye turutstyr. For noen gjelder også nå jakten på det store påskeegget.

Les forrige sak:
Lange køer for å bli kvitt avfallet

Få biler slippes inn på området samtidig

Close