2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Vinterfest i skisenteret

|| Lørdag er det Vinterfest i Tydal skisenter. Her er Ahmed, driftssjef Chrisopher Lunden og Omer.||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Denne dagen sponser Tydal kommune og TrønderEnergi heiskort til alle. Det er barneskirenn i barnebakken for alle under 10 år kl. 12.00 med medaljer til deltakerne.

Og i tidsrommet 12-15 er det gratis snøscooterkjøring for barn i løype i regi av Stugudal Snøscooterutleie. Deretter det skicross kl. 13.00 for de som har fylt 10 år. Her lover arrangørene knallpremier!

Det er lagt opp til en festlig ramme rundt denne vinterfesten. Coop Tydal sponser grillpølser og saft til alle barn og ungdom. Det er servering av rimelig sodd. I tillegg er det markedsboder der stikkordet er lokale innslag innenfor mat og husflid m.m.

Dessutan er det stort lotteri med mange flotte premier. Her ber arrangøren om at folk husker kontanter. På denne lørdagen er det rimelig skiutleie med flott utstyr og gratis hjelmer. Her er det åpning kl. 09.30 mens heisen åpner kl. 10.00.

Coop Storlien artikkelnivå

Kl. 15.00 er det avslutning med loddtrekning og premieutdeling. Arrangøren henviser for øvrig til facebook for info og oppdateringer. For øvrig settes det opp buss fra Selbu skysstasjon kl. 09.00 med noen stopp oppover som i Kyllobakkan og Øvre. Bussen går tilbake kl. 16.15 og koster en hundrelapp tur-retur.

Vinterfesten ble arrangert første gang i fjor med 600 besøkende som ga mange positive tilbakemeldinger. – Derfor bestemte vi oss raskt for at dette må bli en tradisjon, sier Martin Eriksson i Tydal skisenter. I år er målsettingen 1000 besøkende.

Tydal Skisenter retter en stor takk til Tydal kommune, TrønderEnergi, Selbu Sparebank, Nea Radio, Tydal ungdomsråd, Pensjonistforeningen i Tydal, Coop Tydal, Stugudal snøscooterutleie, Fjellguiden Tydal, Sjursgård Vestre, Selbubakar’n. Eggen’s Taxi, Sylane Hytter og alle andre sponsorer og frivillige som hjelper til med å gjennomføre Vinterfesten.

 

 

 

 

 

 

 

Les forrige sak:
||
Bytter nesten en kilometer rør

Ulstadvatnet Vasslag er i ferd med å legge 800 meter ny […]

Close