11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Vippset inn nesten 20.000 Kjentmann-kroner

– Jeg blir nesten litt rørt

MER KJENTMANN: Drøyt 19.000 Vipps-kroner skal bidra til å utvikle Kjentmann videre, og det liker alle disse fire veldig godt. Fra venstre: Turentusiast Arnfinn Beistad, kjentmann Roar Valstad, turentusiast Bente Buseth Beistad og markedssjef Mary-Ann Belsvik Reitan i Hegra Sparebank.

– Jeg blir nesten litt rørt jeg nå. Kjentmann Roar Valstad bukker og takker for nesten 20.000 kroner i Vipps-aksjonen som ekteparet Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad dro i gang.

– Vi vet at det ligger vanvittig mye arbeid bak Kjentmann-appen. Derfor fortjener Roar og hans medhjelpere alt de kan få, sier Arnfinn Beistad. Sammen med fruen Bente dro han i september i gang en innsamlingsaksjon som «takk for alle turene» til Valstad og hans gode hjelpere. Nå er Vipps-aksjonen rundet av og mandag ettermiddag kunne de overlevere storsjekken som lød på 19.215 kroner og 66 øre til videreutvikling av Trimpoeng-appen som fikk tusenvis ut på tur i år.

94.370 turer

Totalt 2.576 personer registrerte seg som brukere av Trimpoeng-appen. Totalt ble det gjennomført 94.370 turer fram til konkurransen ble avsluttet 1. oktober.

– Vi fikk litt abstinenser, men vi har gått mange turer også den datoen, sier ekteparet Beistad.

De er blant de aller mest ivrige trimmerne og får ikke takket Roar Valstad og mannskapet nok.

– Dette er folkehelse i stor skala, sier Bente Buseth Beistad og kjentmannen selv er aller mest opptatt av det.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er mange som fortsatt bruker de tidligere kartene, men det har kommet til mange ekstra brukere etter at appen ble lansert, sier Valstad, som er opptatt av kombinasjonen av folkehelse og lokal historie.

– Mitt håp er at mange skal bli glade i det landskapet vi har. I Stjørdal har vi en utrolig variert natur. Alt fra fjord, ravinelandskap og opp til myrlandskapet oppunder fjellene. Vi har all mulig grunn til å være stolt av naturen, landskapet og kulturhistorien vår, slår Roar Valstad fast.

Pengene går til skilt

Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad står nesten og tripper og venter på nye, spennende turmål, og Roar Valstad kan love at han har mye bra på gang.

– Opplegget blir gjentatt neste år, og det blir gjennomført på omtrent samme måte. Jeg kommer ikke til å åpne alle turmålene på en gang og jeg har absolutt noen nye godbiter på gang, lover Roar Valstad.

– Hva skal pengene brukes til?

– Nye skilt. Omtrent 95 prosent av alle inntektene som kommer inn til Kjentmann-prosjekt går til det. Jeg har nok kostnader på bortimot 100.000 kroner i skiltproduksjon til kommende sesong, sier Valstad.

Banken spyttet inn

Hundre prosent sikkert vil Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad oppsøke alle nye turmål som Kjentmann lanserer. De ser heller ikke bort fra at de går i bresjen for en tilsvarende Vipps-aksjon også i løpet av neste år.

– Det Roar og hans hjelpere gjør er så viktig og vi setter veldig stor pris på det. Samtidig ønsker vi selvsagt å takke Hegra Sparebank for deres bidrag og all hjelp i dette, sier Bente Buseth Beistad.

Banken bidro til Vipps-aksjonen med to kroner pr. appdeltaker og rundet beløpet oppover slik at de spyttet inn 6.000 kroner av de drøyt 19.000 kronene som kom inn.

 

Les forrige sak:
Skiløypene i Meråker er stort sett av ypperste merke. Nå skal de investere i ny tråkkemaskin til fire millioner kroner.
Kjøper tråkkemaskin til fire millioner

Satser tungt på perfekte skiløyper

Close