-1 °C Stjørdal, NO
28/10/2020

Viser skytingen på storskjerm

Tekniske fasiliteter rigges til LS2018

SCENEN PÅ PLASS: Otta Lyd leverte scenen på mandag. Nå gjenstår det å få på plass pynt, logoer og storskjermen, som skal være oppe til venstre for scenen. SCENEN PÅ PLASS: Otta Lyd leverte scenen på mandag. Nå gjenstår det å få på plass pynt, logoer og storskjermen, som skal være oppe til venstre for scenen.

– Her kan du sitte og se hele stevnet uten å se en eneste skytter.

Otta Lyd har stått for lydanlegg ved mange Landsskytterstevner og det gjør de i år også.

– Det dreier seg om såpass store områder her, og Otta Lyd har lang og god erfaring med hvor lyd skal være og ikke være, sier Presse- og infoleder LS2018 Gunnar Uglem. – Så det ikke blir full guffe over alt.

Otta Lyd leverer hovedscenen hvor bl.a. åpnings- og premieseremonien vil holdes. Pynting og oppheng av logoer vil skje i samarbeid med arenaproduksjonen.

RESULTATTAVLER

– Her kan du egentlig sitte foran storskjerm og resultattavler og se hele Landsskytterstevnet uten å se en eneste skytter, sier Gunnar Uglem. – Med en kopp kaffe. Det er ikke verst!

Ettersom flere lag skyter samtidig, vil storskjermen vise de lagene som vurderes som viktige, mens resultattavlene viser alles resultater.

MER ARBEID

Gunnar Uglem understreker at det er mye mer arbeid å få gjennomført Landsskytterstevnet på Lånke enn det pleier å være andre steder.

– Her finnes jo så å si ingenting fra før av, alt må opp, sier Uglem. – Men det går, ikke minst takket være kjempeinnsats fra alle frivillige.

Les forrige sak:
De nederste deler av Stjørdalselva og Forra med Sona er nå besluttet stengt av for fiske. Dette skyldes de høye vanntemperaturene og lav vannføring.
Varmt vann gir fiskestopp

Stjørdalsvassdragets Elveeierlag stenger nedre del av elva

Close