9 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

VM-arenaen bader i sol – alt er klart for fartsfest

SE BILDER FRA LØRDAG FORMIDDAG: Publikum strømmer til Lånkebanen

Sofie Erstad er på rallycross-VM for aller første gang og gleder seg enormt. Litt høy lyd, men med fargeriktige øreklokker går det helt topp. Samtdig er det trygt og godt sammen med søskenbarn Amalie Brøttemsmo. (Foto: HellRX) Sofie Erstad er på rallycross-VM for aller første gang og gleder seg enormt. Litt høy lyd, men med fargeriktige øreklokker går det helt topp. Samtdig er det trygt og godt sammen med søskenbarn Amalie Brøttemsmo. (Foto: HellRX)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

En aldeles strålende dag skaper en praktfull ramme rundt VM i rallycross. Se bilder fra lørdag formiddag her – klikk på bildene for å se dem i full størrelse!

Heldigere er det umulig å være. Etter et par-tre gråværsdager er rammen perfekt rundt årets VM-runde i rallycross på Lånkebanen. Forventningsfulle publikummere har allerede strømmet til anlegget i et stort antall og små og store er mer enn klare for en gedigen fartsfest og show på Frigården.

SEND OSS DINE VM-BILDER!

De første rundene er kjørt og snart brummer de store kanonene i gang med sin første runde.

Les forrige sak:
KLENODIUM: Disse to bilene er bygget på samme innmat, men Odd Fossmo kan underskrive på at den italienskbygde OSI-en (t.v.) er en sjeldenhet. Kun fem personer i verden råder over dette klenodiet.
Odd eier en av fem slike i hele verden

Advart mot å ta bilen med til Tyskland - folk ville overby hverandre

Close