16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

VM-gull til Emil

Varden og Meråker har fått sin verdensmester

Emil Iversen viste superform da han ble nummer to på lørdagens sprint i Falun. Emil Iversen viste superform da han ble nummer to på lørdagens sprint i Falun.

Emil Iversen har blitt verdensmester i langrenn for første gang. Sammen med Johannes Høsflot Klæbo tok han gull på lagsprinten i Seefeld søndag. Iversen lå i teten på alle sine tre etapper i finalen, og da Høsflot Klæbo satte inn rykket i siste motbakke var alle konkurrentene sjanseløse mot den norske duoen.

– Jeg var egentlig ganske rolig. Vi vet vi er best på dette når vi er på topp. Jeg hadde suverene ski og går sammen med verdens beste skiløper, sier Emil Iversen til NRK.

– Det var fantastisk. Det unner jeg guttene og Emil spesielt. Johannes er helt rå på slutten og gjennomfører 100 prosent. Utrolig gøy. Jeg er rørt, – det er tøft for en gammel mann dette, innrømmet pappa Ole Morten Iversen til NRK rett etter at gullet var sikret.

– Helt fantastisk. Endelig ferdig til Lahti. Det her er en kvalm øvelse å være mor på, var den umiddelbare kommentaren fra mamma Unni Hovdal Iversen.

Les forrige sak:
Mannen ble sendt til legevakta etter en hendelse i Stjørdal sentrum.
Først slo han seg vrang, så slo han seg

Mann i 20-årene sendt til legevakta

Close