1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

VM-sjefen er fortsatt optimist

– Jeg kommer til å stå på til krampa tar meg

De var optimistiske før de gikk i møte med kulturdepartementet, og var også beherskede optimister etter møtet. Fra venstre: Generalsekretær i Norges Bilsportforbund Hallgeir Raknerud, daglig leder i Hell RX Annette Tollefsen Jensen og varaordfører Ole Hermod Sandvik. Mesterskapsagent Per Lund fra Trøndelag fylkeskommune deltok også i møtet, men var ikke til stede da dette bildet ble tatt. (Foto: Privat)

Tirsdag møtte daglig leder i VM i rallycross, Annette Tollefsen Jensen, noen av de sentrale i kulturdepartementet. VM-sjefen gir ikke opp kampen om nasjonale kroner.

– De hørte på det vi hadde å formidle og samtidig følte jeg at de fikk noen aha-opplevelser av hva vi driver med og hva dette betyr for både idretten og arrangørstedet, sier Tollefsen Jensen.

Hun hadde med seg varaordfører Ole Hermod Sandvik, generalsekretær i Norges Bilsportforbund Hallgeir Raknerud og mesterskapsagent Per Lund fra Trøndelag fylkeskommune i møtet. Der fikk de blant andre møte statssekretær Frida Blomgren.

– Jeg fikk ikke med meg fem millioner kroner i en koffert tilbake, men vi fikk med gode råd om hvordan vi skal søke på mulige midler, sier Annette Tollefsen Jensen.

Selskapet Hell RX AS søkte om fem millioner statlige kroner i alle de fire gjenværende årene av kontrakten som VM-arrangør. Så langt har de fått null, men det har ikke tatt fra VM-sjefen motet.

– Jeg kommer til å stå på til krampa tar meg, men så blir det opp til styret og generalforsamlingen å gi noen styringssignaler om veien videre, sier Annette Tollefsen Jensen.

Hun er glad for støtten fra lokalmiljøet og vil være veldig takknemlig om flere melder seg og bidrar.

– Og er det fortsatt noen sponsorer der ute som vi ikke har kontaktet, men som kan tenke seg å bidra; ta kontakt, oppfordrer den daglige lederen i Hell RX.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stanset og sjekket 56 førere

Fornøyd med null promille

Close