Vømlingan på Uptown lørdag

 

Vømlingan feirer 19-årsjubileum lørdag 17. desember på Uptown noe som ikke er annet en imponerende. Den lørdagen er det nøyaktig 19 år siden Vømlingan sto på en scene for første gang. Bandet har blitt bare bedre og bedre, og gutta holder seg like godt – i følge dem selv. Vømlingan har ved flere anledninger gjestet samme scene, og sist for et år siden. Den gang var det stappfullt hus og høy vømmølstemning fra første tone til scenelyset ble slukket.

 

Vømlingan så dagens lys etter mørkets frambrudd en førjulskveld i 1992 på Trudvang i Lånke. I salen var 350 forventningsfulle tenåringer som fikk sine forventninger innfridd så tilde grader at engangsprosjektet Vømlingan frem til nå har eksistert i 19 år. Vømlingan inngikk tidlig et samarbeid med vømmølmusikkens far Hans Rotmo, og han skrev i perioden 1993 til 1995 et titalls sanger til bandet som fikk tittelen Vømmøl Spellmannslags offisielle arvtakere!

 

Dette er konserten man ikke vil gå glipp av og det sies vell at det blir ikke jul uten vømmelmusikken! Stedet er altså Uptown Bar førstkommende lørdag

Les forrige sak:
Storkontrakt med McDonald’s

Ny storkontrakt betyr 100 millioner hamburgere til norske forbrukere.   - […]

Close