10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Vond uke for Stjørdals-Blink

SKUFFENDE UKE: Marius Augdal (t.h.) og Stjørdals-Blink måtte se langt etter oppturene i uka som var. Torsdag ble NM-drømmen knust med 0-1 mot Espen Sødahl og Byåsen, og lørdag skuffet laget stort med 1-3 mot NTNUI.

 

– Vi gjennomfører en sterk bortekamp mot et godt 2. divisjonslag, og spillerne er lojale mot kampplanen i samtlige 90 minutter. Så er det selvfølgelig ekstremt bittert å tape på overtid med et frispark som går i mål via stanga og ryggen til Vebjørn. Selv om Byåsen har ballen mest er det vi som har de største målsjansene, og dette er en bekreftelse på at vi kan hevde oss mot god motstand, sa trener Roar Vikvang etter det bitre 0-1-tapet på Byåsen Arena.

 

Store sjanser mot Byåsen

Vikvang fylte 45 år torsdag, men fikk altså ikke den bursdagsgaven han ønsket seg mest. Stjørdals-Blink stilte uten storscorer Nedzad Sisic på topp, men sto likevel bra opp mot Byåsen. Etter 16 minutter hadde Anders Dybvad Blinks beste målsjanse før pause, men skuddet gikk like utenfor. På motsatt side fikk Vebjørn Skeide en hånd på ballen da Byåsens Jonathan Rinne prøvde å runde keeperen. Foruten dette var det lite som skjedde i første omgang.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Etter pause tok imidlertid kampen seg opp, og spesielt ved to anledninger hadde Blink en gyllen sjanse til å sikre cupavansementet. Aller først var det Junior Acquah Nyenetue som skjøt rett på keeper Andre Tronsetås fra elleve meter etter 55 minutter, mens åtte minutter senere var det kun en mesterlig reaksjonsredning fra Tronsetås som hindret Anders Holmen i å plassere ballen i krysset. Ballen gikk til og med via tverrliggeren og ut. Mot slutten fikk Byåsen stadig flere farlige cornere, og på overtid falt avgjørelsen. Tidligere RBK-junior Daniel Kvande var både heldig og dyktig da han fra utsiden av 16-meteren plasserte et frispark i mål via stanga og Skeide.

 

Tafatt mot NTNUI

Kun to dager senere håpet Stjørdals-Blink på å riste av seg skuffelsen da de gjestet Lade og bortekamp mot studentene på NTNUI sto for tur. Men det ble alt annet enn cuprevansje for Blink, som i stedet leverte en meget tafatt forestilling. NTNUI tok ledelsen 1-0 etter 27 minutter, før Nedzad Sisic, tilbake fra skade, utlignet til 1-1. Vebjørn Skeide reddet straffespark noen minutter senere, men NTNUI tok likevel tilbake ledelsen før pause. I andre omgang prøvde Stjørdals-Blink å utligne nok en gang, men verken spillet eller målsjansene var til stede. På overtid fastsatte NTNUI sluttresultatet til 3-1, og dermed har Stjørdals-Blink litt å rette opp i fram mot morgendagens hjemmekamp mot Byåsen 2.

 

 

Les forrige sak:
Båtfigurer på Leirfall. Foto: Bergkunstmuseet – Det magiske berget.
Skjøtsel på bergkunstlokaliteter

  I de påfølgende dagene vil et fast mannskap på fire […]

Close