2 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Vurderer ekstramøte i kommunestyret

Sentrumsplanen skal vedtas fortest mulig

SNART I MÅL: Ordfører Ivar Vigdenes utelukker ikke et ekstra kommunestyremøte for å fremskynde behandlingen av sentrumsplanen som på nytt er utsatt. SNART I MÅL: Ordfører Ivar Vigdenes utelukker ikke et ekstra kommunestyremøte for å fremskynde behandlingen av sentrumsplanen som på nytt er utsatt.

Ordfører Ivar Vigdenes vurderer å fremskynde det første kommunestyremøtet etter sommeren for å fullføre behandlingen av sentrumsplanen.

Det kom fram da Næringsforeningen i Værnesregionen arrangerte frokostmøte med sentrumsplanen som tema. Det er åpenbart et felles politisk ønske om å sluttbehandle sentrumsplanen raskest mulig.

Ordfører Ivar Vigdenes var klar i sin melding til frokostmøtet.

– Nå er arbeidet med sentrumsplanen fullført. Dette er en plan som vi skal leve med. Den lange behandlingstida har gitt godt rom for grundig behandling og mange muligheter for å komme med innspill, sa ordføreren som understreket at de involverte nå får konsentrere seg om nye oppgaver. Det er nok å nevne regulering ved jernbanen og området rundt, sier Vigdenes.

Det er opplagt at mange aktører venter med lengsel på å kunne starte sine detaljreguleringer så snart sentrumsplanen foreligger.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ble fotgjenger etter å ha kjørt 124 km/t

Politiet sjekket farten på E6

Close