5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Wenche Myhre sa ja til Are

|| Are Hembre har blitt en fast bidragsyter med egen julekonsert. I år opptrer han sammen med Wenche Myhre og operaskolen. (Foto: Eir Jørgen Bue)||

– Det er en stor ære å få lov til å opptre i selskap med Wenche Myhre. Hun har befestet seg som en stor norsk artist med et nært forhold til julen, sier Are Hembre som føler seg beæret over å opptre sammen med henne:

– Saken er enkel. I jula ønsker Wenche å ha mest mulig fri. Da måtte jeg ty til en felles venn av oss. Dermed ringte jeg Hanne Krogh og ba henne legge inn et godt ord for meg hos Wenche. Og det virket! Wenche sa til min store glede ja på forespørselen om å opptre på Scandic Hell. Vi er også dypt beæret over at Wenches samboer Anders Eljas stiller opp. Han er en av landets fremste orkesterledere. Dessuten er han god venn av Abba etter mye samarbeid. Anders vil spille piano på alle numrene til Wenche. Orkesterleder er Trond Hustad, forteller Are Hembre, som har merket stor interesse for konserten. 

– Vi er glade for å kunne legge ut 50 ekstra billetter til konserten. Dermed er det solgt omlag 1000 billetter til denne konserten, sier Are Hembre og forteller at operaskolen også deltar som kor i selskap med Wenche Myhre.

– I tillegg skal elever fra operaskolen blant annet fremføre Nordnorsk julesalme sammen med meg, sier Are Hembre, og røper at det blir et nytt gjenhør med familien Hembre når mor Lise, storesøster Linn Silje og lillesøster Martine opptrer sammen med Are.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
«GullHUNT´er» trakk gull-loddet

Det finnes noen gulrøtter for å få folk til å møte […]

Close