7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Williams tilbake i Blink

Lokal landslagsspiller blir lagets venstreback

Robert Williams er tilbake i Stjørdals-Blink, nesten tre år etter at han gikk til Rosenborg. (Foto: Blinkfotball.no) Robert Williams er tilbake i Stjørdals-Blink, nesten tre år etter at han gikk til Rosenborg. (Foto: Blinkfotball.no)

Rosenborg-spilleren, landslagsspilleren og stjørdalingen Robert Williams (19) er klar for Stjørdals-Blink.

Robert Williams har nesten tre sesonger bak seg i Rosenborg og har en A-kamp og 41 kamper for klubbens andrelag. For Stjørdals-Blinks A-lag har han to kamper. Men den offensive Williams som forlot Blink i 2016, kommer tilbake som venstreback.

– Det har skjedd mye med posisjonsbytte blant annet. Nå ønsker jeg å dyrke venstreback-rollen, sier Robert Williams til blinkfotball.no

I tillegg til å utvikle seg i Rosenborg har også Williams etablert seg på aldersbestemte landslag. Han står så langt med 14 kamper for Norge i 17-, 18- og 19-årsklassen. I slutten av mars skal han representere landet sitt igjen for å forsøke å kvalifisere Norge til EM. Venstrebacken holder fortsatt junioralder.

Nå er han altså tilbake hos trener Roar Vikvang, og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019.

– Roar ga meg mye tillit før jeg dro til Rosenborg og han er en av grunnene til at jeg kommer tilbake, sier Williams.

Sportslig leder Håvard Fuglem er glad for å ha Williams tilbake i Stjørdals-Blink, og uttaler til blinkfotball.no at signeringen av eksterne spillere før sesongen nå er over. Han antyder imidlertid at det kan være en åpning i A-stallen for en lokal junior eller to, uten at det er helt sikkert.

Les forrige sak:
SVs kommunestyrerepresentant, Anja Ristad ønsker at kommunen lager en plan for hvor det skal etableres steindeponi.
Vil at kommunen planlegger steindeponi

Peker på Hembre grustak som aktuelt sted

Close