15 °C Stjørdal, NO
20/07/2019

Williams tilbake i Blink

Lokal landslagsspiller blir lagets venstreback

Robert Williams er tilbake i Stjørdals-Blink, nesten tre år etter at han gikk til Rosenborg. (Foto: Blinkfotball.no) Robert Williams er tilbake i Stjørdals-Blink, nesten tre år etter at han gikk til Rosenborg. (Foto: Blinkfotball.no)

Rosenborg-spilleren, landslagsspilleren og stjørdalingen Robert Williams (19) er klar for Stjørdals-Blink.

Robert Williams har nesten tre sesonger bak seg i Rosenborg og har en A-kamp og 41 kamper for klubbens andrelag. For Stjørdals-Blinks A-lag har han to kamper. Men den offensive Williams som forlot Blink i 2016, kommer tilbake som venstreback.

– Det har skjedd mye med posisjonsbytte blant annet. Nå ønsker jeg å dyrke venstreback-rollen, sier Robert Williams til blinkfotball.no

I tillegg til å utvikle seg i Rosenborg har også Williams etablert seg på aldersbestemte landslag. Han står så langt med 14 kamper for Norge i 17-, 18- og 19-årsklassen. I slutten av mars skal han representere landet sitt igjen for å forsøke å kvalifisere Norge til EM. Venstrebacken holder fortsatt junioralder.

Nå er han altså tilbake hos trener Roar Vikvang, og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2019.

– Roar ga meg mye tillit før jeg dro til Rosenborg og han er en av grunnene til at jeg kommer tilbake, sier Williams.

Ren Røros Bestill mobil

Sportslig leder Håvard Fuglem er glad for å ha Williams tilbake i Stjørdals-Blink, og uttaler til blinkfotball.no at signeringen av eksterne spillere før sesongen nå er over. Han antyder imidlertid at det kan være en åpning i A-stallen for en lokal junior eller to, uten at det er helt sikkert.

Les forrige sak:
SVs kommunestyrerepresentant, Anja Ristad ønsker at kommunen lager en plan for hvor det skal etableres steindeponi.
Vil at kommunen planlegger steindeponi

Peker på Hembre grustak som aktuelt sted

Close