12 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

World Cup i Boogie Woogie

Tre dansepar og to voksne fra Stjørdal Swingklubb reiste fredag til Nittenau ved München i Tyskland for å delta i World Cup i Boogie Woogie. Stjørdalsparene gjorde en flott innsats på dansegulvet, men ingen av dem oppnådde en topp plassering denne gangen.


I klasse Main (voksen) var det påmeldt hele 55 par og det er flere enn det har vært på veldig lenge. Det er positivt. Ole Andreas Moksnes og Annica Opheim deltok for første gang i main. De danset en god første runde og de lå da på 24. plass. For å gå videre til kvartfinalen måtte man være blant de 20 beste parene. Så det var ganske spennende før redansen (ekstrakvalifisering) om de kunne greie å kapre en kvartfinaleplass. Det greide de ikke og resultatet til slutt ble en respektabel 34. plass på debut-paret.
De 4 andre norske parene kom alle til finalen (7 beste). Oppskriftsmessig seier til norske Torbjørn Urskog og Susanne B. Sandberg, samt 4., 5. og 7. plass til Norge. Utrolig bra laginnsats.


I juniorklassen deltok Jens Bastian Aamodt og Tuva Vik Byberg samt Jørgen Engum og Malin Thyholt. Her var det påmeldt 33 par. Begge par gikk videre til kvartfinalen (20 beste). I kvartfinalen endte de på 8. og 12. plass og var dermed sikret semifinaleplass (12 beste).  Jørgen og Malin endte her på 10. plass og Jens og Tuva på 11. plass. I finaleheatet danset de to andre norske parene. Også i juniorklassen ble det norsk seier. Sondre Olsen-Bye og Maria J. Øvstedal vant og en 6. plass til det andre paret.

Den norske innsatsen var med andre ord fantastisk.

 

 

Les forrige sak:
Lekkert på Aglo-catwalken

  Aglo hadde catwalk for aller første gang. Aglo-catwalken ble endelig […]

Close