7 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Zone 24 med trimturer

Linda, Leif Tore, Siv, Geir Roger, Mary, Rigmor og Solveig ved Zone 24
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Treningssentret Zone 24 i Havnegata på Stjørdal presenterer sitt nye trimtilbud. Turmål skal oppsøkes i nærmiljøet på jakt etter bedre mosjon og styrket geografikunnskap.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel


Treningssenteret Zone 24 med Linda og Leif Tore i førersetet får med seg Rigmor Hofstad som turleder i nærmiljøet. Zone 24 skal ut på tur, og vil gjerne ha flere trimmere med når turperler i Stjørdal skal oppsøkes i tiden fremover. Turleder Rigmor Hofstad har sammen med sin mann Rolf Arne Hofstad flittig oppsøkt de fleste kjentmannsposter i regi av kjentmann Roar Valstad. Med slike turer i sekken blir det langt enklere å finne frem til målet når Zone 24 skal ut på sine turer.

  • Målet med disse turene er rett og slett tilrettelegging for mosjon og trim. Den sosiale rammen skal også vektlegges, sier Rigmor, som bevisst legger opp til et rolig tempo sammen med flere turledere. Slik skal de fleste som møter opp føler seg ivaretatt.

 

    Turmål Hessjøen

    Første tur i regi av Zone 24 legges til Hessjøen i Remarka/Opheimsmarka.

  • Vi møter opp utenfor Zone 24 fredag 13.mai klokka 10.00 for felles avgang til Remarka. Her er det fritt oppmøte for medlemmer på Zone 24 og salg av klippekort for ikkemedlemmer, forteller Leif Tore Jakobsen ved senteret. Klippekortene kan også benyttes til treningstimer ved senteret. Turleder Rigmor gir stor frihet til de som møter til turene.
  • Deltakerne skal selv også få komme med forslag til turmål. Så langt ser vi for oss Sonvatna, Vigdvatna og Ytteråsen som turmål. Første tur til Remarka og Hessjøen er på rundt 3,5 kilometer en vei, sier turvante Rigmor Hofstad, og har svartkjelen klar før turene starter. Alle aldersgrupper kan i følge arrangørene delta. Tur-destinasjoner og oppmøtetider vil også bli annonsert på Zone 24 i tiden fremover.

Zone 24 ønsker flere med på trimturer i nærmiljøet. Første avgang er fredag 13.mai med oppmøte kl. 10.00 på Zone 24 i Havnegata.

Les forrige sak:
Kulturhuset fikk 1 million

Blant 29 prosjekt fikk det regionale kulturhuset i Stjørdal det aller […]

Close