Under finalearrangementet lørdag kveld fikk Lånkerevyen prisen for beste sketsj for "Troverdig historie". Trekløveret May Kristin Berg, Christer Nilsen og Pål Thyholt fikk masse skryt for sketsjen. Juryens begrunnelse for å kåre den til beste sketsj var som følger: "Årets beste sketsj er en god idé og har god scenisk og dramaturgisk oppbygging både i energi og galskap. Vi få se tradisjonell revy og farse utfolde seg i all sin glans. Gjenkjennelsesfaktoren er høy og det samme er tempoet. Latterkulene flyr i salen og vitsene tar oss med storm. Samspillet mellom aktørene på scenen er til å ta og føle på, og kanskje til å spytte på, for det er helt magisk bra.» (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Terje Stamnes, alias Siv Ligne Savarnete, er årets beste monolog under NM i revy. (Foto: Tor Ivar Viken/Norsk Revyfestival)

Skatvalsrevyen stilte med ett innslag under årets revy-NM og de returnerer fra Høylandet med en pris i bagasjen. Revyens frontfigur de seneste årene, Terje Stamnes, ble nemlig hedret med NM-tittel i beste monolog for sin "Visning". Dette var juryens begrunnelse for at Stamnes fortjente den prisen: "Revylaget har sendt utpå en strålende aktør som spiller rollen sin med glans og bravur. Publikum henger med på vitsene og poengene serveres på rekke og rad, med en meget raffinert timing. Ideen er god og det regimessige grepet forsterker kontrasten mellom den noe tilsynelatende pertentlige rollefiguren og tema. Teksten starter med å briljere innen hentydningens kunst og viser sin aktualitet både med et skråblikk på politikk, eiendomsmarkedet og hyttekultur. Vi sjarmeres blott i senk av Siv Ligne Savarnete sin appell.»

Prisen for årets aller beste revynummer gikk til Ringsaker Teater med "Se opp!" Jenta som spiller det innslaget, Ingebjørg Stenbakken er bare 11 år gammel.

I årets NM-jury satt forøvrig Iren Reppen, Simon Andersen og Vemund Vik, mens humorduoen Tore Petterson og Adam Schjølberg ledet lørdagens store finale.