- Til og med på generalprøven er det fullt hus. Sagatunrevyen har ingen rød tråd eller noe tema, men står fritt til å ta opp aktuelle emner fra inn- og utland. Sagatunrevyen har blikket rettet mot omgivelsene med revyvinkling. Her får publikum møte Donald Trump og Erna Solberg i selskap med Siv Jensen og Trine Skei Grande, sier Kari Hognes.

Regjeringen får sitt, men Stjørdals ordfører Ivar Vigdenes får også litt medfart. I tillegg tar revyen for seg mange aktuelle tema med sin egen humoristiske vri. Så får publikum oppleve noe gjenkjenbart og hvordan det til og med kan skapes humor rundt en sjakkbrikke.

Populær revy

- Du har vært knyttet til Sagatun-revyen i over ti år. Hvordan har utviklingen vært?

- Jeg husker første året jeg deltok, sier Hognes.

- Da hadde vi utfordringer med å få solgt billettene. Vi reduserte prisene og kontaktet bedrifter for å få fylt opp salen. Derfor er det så fantastisk moro å få oppleve utviklingen fra de siste revyene. Det er helt vilt, sier Kari Hognes.

I år er det nemlig utsolgt alle revykvelder, - og det to uker før premieren. Vi har til og med trykket ekstra billetter og utvidet med en ekstra forestilling. Men likevel har vi ventelister. Hvor kult og vilt er ikke det, utbryter Kari Hognes gledesstrålende.

Totalopplevelsen

- Hvorfor har det blitt slik?

- Jeg tror det har en sammenheng med totalopplevelsen folk opplever på Sagatun under revyen. Det er ingen tvil om at vi nyter godt av mange gode ambassadører som har framsnakket revyen og hele opplevelsen. En annen suksessfaktor er at vi begrenser oss til revy annethvert år. Da har aktørene for lengst blitt sultne igjen og klekket ut mange nye idéer. De yter mer, og det er ingen tvil at Sagatunrevyen er en knakende god revy. Det er grunnen til den store oppslutningen som vi opplever.

- Hvordan vil du karakterisere totalopplevelsen?

- Våre gjester blir ønsket personlig velkommen i døra og vist fram til et bord dekket med hvite duker. Vi har full skjenkebevilling og matservering. Gjestene blir servert ved bordene av fantastiske dugnadsfolk, sier Kari Hognes.

Alle inntekter fra revyen går til drift av Sagatun grendehus.

- Derfor er vi glade og ikke minst takknemlige for at så mange bidrar til gjennomføringen av alle disse kveldene. Kveldens hovedopplevelse er utvilsomt revyen før kvelden avsluttes med fest og dans. Da spiller bandet «Parat». Dette er oppskriften på en fantastisk opplevelse. Jeg har aldri opplevd at noen har gått sure hjem fra Sagatunrevyen, sier Kari Hognes.