Det har for lengst blitt tradisjon med kor-dåp i Stjørdal samfunnshus tidlig på 2000-tallet. Musikkafeen deles nå med musikk- og sangglad publikum i boks 1 i Kimen kulturhus. Opp den grønne trappa, eller ta heisen. Dørene åpnes klokken 18.00 søndag 21. oktober.

De har etter sommerferien hatt flere øvelser på Halsen ungdomsskole. Repertoaret er klart før koret tar imot både gjestekor, musikere og sitt publikum. Stjørdal Blandakor har en solid og lang tradisjon med å dele sin vakre sang med publikum. Dirigent Ingvill Vaagan Kløften er med i ledelsen av kvelden og Torhild Kløften Bergh vil være kveldens konferansier.

- Vi håper på godt oppmøte fra publikum på denne trivselskvelden søndag 21. oktober. Det vil bli allsang, og gjestene Lånke Kor-All med sin lange erfaring og dirigent Marit Grønli, vil dele sanggleden med oss. Tre vise menn består av tre musikere. Paul Edvard Strand, Hans Henrik Mogren og Egil Stamnsve, og de har flere fine viser med lokale tekster på repertoaret, sier Anders Våset fra blandakoret.

Våset, med røtter fra Sparbu, har vært aktiv syngende medlem hos Stjørdal Blandakor i over 50 år med sin bass-stemme. Torhild Kløften Bergh som startet i koret året 1973, er mediekontakt med stemmenivå Alt. Alt skal stemme også når koret inviterer til musikkafe.

- Smørbrød, kaker og drikke er med på billetten. Vi skal også ha noe spennende utlodning, sier de to fra blandakoret. Vipps eller kontanter tas med sammen med godt humør til en kveld der sang og musikk står i fokus.