NM i revy er i gang, og Lånkerevyen tok "selvfølgelig" hjem publikumsprisen i den første semifinalen. Sangen «Klikkhoreri» fikk et varmt NTE-telt på Høylandet til å nå kokepunktet. Lånkerevyen er dermed den første revygruppen som kvalifiserer seg til NM-finalen førstkommende lørdag.

"Klikkhoreri" er skrevet av Anne Berit Sivertsen. Hun står også på scenen i nummeret som sikret seg publikumsprisen. Det gjør hun sammen med Marthe Nygård, May Kristin Berg, Jannike Nordgård og Malin Bremseth.

- Det er vel pangstart det kalles, sier Lånkerevy-leder Christer Nilsen. Han er i fyr og flamme og vel så det etter at Lånkerevyen allerede har sikret seg finaleplass.

- Det er jo umulig for oss å vurdere, men alle sier det er så høyt nivå. Det er helt fantastisk, sier Nilsen som er sammen med 37 andre lånkbygger på plass på Høylandet. Selv skal han opp på scenen torsdag kveld. Da skal han i ilden med sketsjen "Troverdig historie" sammen med May Kristin Berg og Pål Tyholt. Også i den tredje semifinalen som foregår fredag ettermiddag er Lånkerevyen representert. Da med både sketsjen "Grundig undersøkelse" med duoen Pål Tyholt og Tomas Woldseth og sangnummeret "By på dæ sjøl" der 15 aktører er på scenen.

I tillegg er innslag fra både Kvitter fra Knotten, Hommelvikrevyen, Skatvalsrevyen og Saksvik Teaterlag utvalgt til årets NM i revy.