- Spennende og artig sjangermiks. Skikkelig godt med et friskt pust, og å bli tatt litt ut av hverdagen, særlig ettersom det er midt i uka, sier ekteparet Silvia og Halvard Dahle.

De var to av mange som humret seg gjennom første del av forestillingen og storflirte gjennom store deler av andre akt.

- Entusiasmen hos begge vokalistene var med på å øke opplevelsen, særlig sammen med den fine musikken, mener ekteparet Dahle.

Tekstene i «Operevy», signert Finn Fosmo, var godt lokalt forankret med høy aktualitetsfaktor. Både Finn Fosmo og Astrid Johanne Eggen sang også bra med et flott backingband. I sum ble dette en koselig kveld på Rampa. Det var publikum helt enige i.

- Det er topp at noen tar seg på tak og lager en slik revy. Sangen, musikken og stemmene var veldig bra, og Rampa gir en fin og intim ramme for en slik forestilling, mener Helge Fosmo som hadde med seg kona Inger Dybvadskog og datteren Randi Myhre på Rampa.

Modigheten av to lokale aktører å skape noe helt nytt går gjennom i skryten av forestillingen fra publikums side.

- Modig og bra gjort at noen får til en slik forestilling, synes hommelvikingene Steinar Haugen og Mary og Sven Moen. Det lille ankepunktet de hadde var at hovedpersonene bladde litt mye i tekstene.

- Det antar vi skyldes at det er premieredag, sier de tre.