Det er 101 år siden Lånke Musikkforening så dagens lys. Den gang i en helt annen tid, gjerne med hest og slede, da kvinner med sorte skaut, eller herrer med floss var på vei til adventskonsert. Om tidene er forandret har ikke korpset på noen måte sakket akterut, men snarere viser en meget fin utvikling.

Nå er det igjen tid for adventskonsert i Lånke kirke klokken 18.00 søndag 8. desember når sopelimen har fått snøen unna kirketrappa. Dirigent Kirsti Nørstebø, løfter taktstokken og leder Cathrine Ydstines med korset spiller kjente og mindre kjente låter.

Leder Cathrine Ydstines spiller trompet i korpset og Kristin Fjellseth spiller Eufonium. Begge gleder seg sammen med korpsmedlemmene til adventskonserten i Lånke kirke.

- Det blir et variert repertoar som nok gir publikum den rette stemningen. Vi har vært så heldige å få med flere forsterkninger som Roar Nygård, Oddvar Nergård, Lånke Skolemusikk også med unge musikere og ikke minst Silje-Marie Vist. Dette ligger an til å bli en fin markering av tiden vi er inne i, sier leder Cathrine Ydstines. Både leder, dirigent og øvrige korpsmedlemmer ønsker velkommen til en kirkekonsert med adventstiden som ramme for en fin opplevelse. Billettsalg via Vipps, eller ved inngang.