- Så langt er vi åtte spillere. Vi trenger 20-30 til, sier Bjørn-Kristian Fjærem. Han har troen på at det finnes så mange i Stjørdals-regionen som ønsker å prøve seg på den litt røffere fotballvarianten.

Selv har han to sesonger bak seg i amerikansk fotball, og lysten til å gjøre comeback er stor.

- Jeg spilte i Fredrikstad i 2013 og i Oslo i 2014. Første gang ble jeg dratt med av en kompis på trening, og syntes det var kjempeartig, sier Fjærem.

27-åringen håper alle som har lyst å prøve viser interesse på Facebook-gruppen «Amerikansk fotball Stjørdal». Der er alle hjertelig velkommen, både jenter og gutter, kvinner og menn.

- Det er en røff sport, men vi trenger ikke bare store og sterke spillere. Her er det plass til små og kjappe også, sier Fjærem, som håper å komme i gang med noen treninger i løpet av vinteren.

- Jeg håper virkelig det. Da slipper jeg å kjøre til Trondheim eller Levanger for å spille.

Fjærem selv spiller «vanlig» fotball for Tangmoen, og har et håp om å få leie en fotballbane til treninger.

- Banen i amerikansk fotball er like stor som en ordinær fotballbane, det er bare oppmerkingen som er annerledes, forklarer Bjørn-Kristian Fjærem, som nå er på spillerverving.

- Håper vi kan få skrape sammen såpass mange at vi kan begynne med noen treninger. Nå er det opp til de som har vist interesse å få med seg kompiser, oppfordrer Bjørn-Kristian Fjærem.