- Det var året 2003 at Konsum flyttet ut av sentrum her. Da åpnet vi godteriutsalget som har stått seg bra i årene etter vegg i vegg med Le ski, sier Cohen og Juhlin. Supersalg har i dag et stort utvalg varer til hjemmet som vaskemidler, klær, el-utstyr, leker og mat for katten og hunden. Merkene Premium og Eukanuba selger godt med svenske priser.

- Vi har valgt å selge mindre av matprodukter til tobente, men til firebente kjæledyr har vi bra utvalg. I tillegg til trenings- og kosttilskudd på Supersalg, har vi alle energidrikker som er på markedet på bensinstasjonen, sier de to som merker at grensehandelen bare øker for hvert år. Nå har flere butikker blitt etablert i sentrum på Storlien. Dette gir en bredere gruppe kunder på handletur. På kveldstid er nattklubben tilgjengelig på Le ski med dansegulv og fin musikk. Aldersgruppen 18-30 år men også eldre benytter disse mulighetene i størst grad på fredager og lørdager.

Tilbyr noe fra morgen til kveld

Storlien er fortsatt et levende skisentrum i grensefjellet. Her har familier gjerne egen hytte, og turene legges gjerne til skiheisen eller i langrennssporet gjennom vinteren. Le ski i sentrum på Storlien tilbyr både middag og lunsj. Kanskje er Le ski mest kjent for sitt lunsjbord.

- Nå har vi aktørene på torget i sentrum samlet krefter sammen. Det betyr at flere butikker er på gang her. Frisør er på plass, nå åpnet nettopp en butikk med fiske- og fritidsutstyr ved navn Polarvargen. Sissel Boden som har sitt utsalg i Duved har avviklet etter 6 år i Åre sentrum, og satser på Storlien med «Drivan» mote og interiør-butikk. Sissel er opprinnelig fra Verdal, og har opp gjennom årene befestet seg godt innen manufaktur for henne i Jämtland, sier Ronny og Jonas. Det er Nilssons i Gøteborg som eier disse lokalene som er renoverte med terrasse de siste årene. Eiendomsselskapet driftes av svigersønn til Lars Nilsson som tidligere var en stor investor og eier på Storlien. Høyfjellshotellet er i dag ikke åpent, men Le ski kan tilby konferanselokaler og hotell ved stasjonsbygningen og et nærlignende hotellbygg.