En ny hjemmeside der du bestiller rørlegger, en montør av varmepumper eller ber om pris på utstyr fra Rørteknikk lanseres i disse dager. På web siden rteknikk.no står sidene klare for leting etter tre innlagte feil, og det er her den store premien ligger i en ny varmepumpe. Robert Øyan hos Rørteknikk styrer blant 25 ansatte varmepumpene bedriften tilbyr i markedet. Nå lanserer han hyppige stands ute blant publikum der mange spørsmål rundt varmepumper kan besvares fra erfarne montører og leverandører.

- Vi skal ut i lokalmiljøet på stands. Første infostand blir på Hell Kjøpesenter 3.mars. Da får vi med oss leverandører og montører av flere modeller varmepumper, forteller Robert Øyan. Han er opptatt av at kundene skal få opplysning om ulikheter i produktutvalget, om pumpenes yteevne, funksjon og dimensjonering. Også om de ulike modellene inkludert bergvarmepumper.

- Vi øker nå fokus på dette området og vi er opptatt av kvalitet i hele leddet når det gjelder varmepumper enten det gjelder kundetilfredshet, informasjon og veiledning eller service og oppfølging. Vi vil i langt større grad bruke tid på forklaring av teknologien bak en varmepumpe. Vi skal ha fokus på kundenes behov, for skal man spare energi og miljø slik regjeringen har antydet er dette nødvendig. Feil varmepumpe kan bli en dyr og irriterende investering om dette ikke gjøres riktig. Vi skal også øke fokus på service og oppfølging hos kundene våre. Blant øvrige tjenester er thermofotografering, rørkontroll og foto av avløp spyling av avløp og drensrør, sier Øyan.

Inviterer til konkurranse om toppmodell

Nå kan du vinne toppmodellen Toshiba Premium varmepumpe til en veiledende pris på 24 990 kroner om du finner 3 feil på nettsidene hos Rørteknikk as i Kirkeveien.

- Let og finn feilene på vår nye web-side og skriv noen ord om deg selv. Skriv om hvorfor akkurat du bør vinne, sier Robert Øyan og røper at vinneren blir utropt 30.april i år. Øyan sier Rørteknikk er et gammelt solid firma, og fornyer seg stadig. Han lanserer nå denne nettsiden som trolig den første innen rørleggerfaget som tilbyr rørleggertjenester per web. Her kan du også tegne ditt eget bad med 3D tegneprogram. Du kan også møblere ditt bad med reelle baderomsmøbler, og på nettsiden kan du nå vinne din varmepumpe. Adressen er: rteknikk.no.