Innehaver Miguel Borrego (46) har spanske aner, og har tilbudt Stjørdals befolkning sin tapas-restaurant vis a vis Rema 1000 i Kjøpmannsgata  siden 2010. Nær to og et halvt år driftet han spisestedet selv, også med innleid hjelp. Her kom orkester og musikere, og her trivdes mange gjester med spennende smaker fra norske og utenlandske menyer.

- Jeg har hatt mye glede av restauranten Dali, men det har også vært mye hardt arbeid. En tid har jeg hatt framleie av lokalene også. Nå ble det besluttet å legge stedet ut for salg med inventar og mye medfølgende utstyr, sier Miguel. Han vil ikke si noe om prisnivå, men finner han riktig kjøper blir det salg og dermed fortsatt drift av Dali. Kanskje blir det i en annen form, eller kjøper kan fortsette med samme navn, en ide Miguel kom på etter som kunstmaler Salvador Dali kom fra samme område som ham i Spania.

- Hvorfor selger du, er ikke markedet for slike matopplevelser tilstede i Stjørdal Miguel?

- Jo, det går nok fint an å drive videre her, men jeg personlig har tatt beslutningen om at nok er nok for min del.  Spisestedet utgjør 100 kvadratmeter med fullt utstyrt kjøkken. Jeg konsentrerer nå heller mitt arbeid innen offentlig helsesektor fremover.  Jeg kom til Stjørdal i 1990, og startet i SAS på Værnes. Siden har det blitt flere jobber. Jeg har truffet mange hyggelige mennesker gjennom årene, og spisestedet har vært en ny erfaring for meg.

Nå kan den som ønsker å satse videre bare ta kontakt med meg for å diskutere pris og tid for overtakelse, avslutter Miguel Borrego.

Han treffes på telefon: 93 44 50 39.