- Vi har plass til 120 personer. Så langt er godt og vel halvparten av stolene fylt opp, men vi håper at det skal bli fullt, sier Marius Kristoffersen. Han er nestleder i styret til Sagatun Grendahus, og håper folk både i nærområdet til grendahuset, men fra hele Stjørdal, minst, melder seg på en artig kveld.

- Hvert lag kan bestå av inntil seks personer, så her er det bare for venninnegjenger, kompiser, familier og alle mulige konstellasjoner å melde seg på, sier Kristoffersen, som sammen med resten av styret introduserer en nyvinning denne quizkvelden.

- Det blir fest i etterkant av quizen. Trioen Parat med selveste Amund Fiskvik i spissen spiller opp til quizfest, så vi håper mange av de kunnskapsrike deltakerne blir med oss videre på festen, sier Kristoffersen.

QUIZMASTER: Alf Kenneth Undlien kommer med nye spørsmål – og svar – til oppimot 120 quiz-deltakere.

Opptatt av aktivitet

Quizmaster fredag 9. november blir Alf Kenneth Undlien og da blir det spørsmål for alle aldre og fra alle kategorier. Kristoffersen og resten av Sagatun-styret håper at spennet blir stor på quiz- og festdeltakerne.

- For oss i styret er det viktigste å skape aktivitet i grendahuset. Huset er populært å leie og vi prøver hele tiden å holde det så oppdatert og i så bra stand som vi kan. Det siste nå er at vi har fått installert fiber i Sagatun, sier Marius Kristoffersen.

Trivsel i fokus

Quizkvelden blir ikke noen økonomisk gullgruve for grendahuset, og det er da heller ikke meningen.

- Dette arrangementet er ikke for å tjene mye penger, men for å skape en trivelig kveld i huset vårt, sier Kristoffersen.

All informasjon om arrangementet og hvordan du melder på ditt sterke quizlag finner du på Facebook-siden til Sagatun Grendahus.