Viktig supplement

Apollo Flex blir et viktig supplement til Apollos allerede eksisterende tilbud. Kunden vil enkelt velge fly, hotell og reiselengde etter eget ønskemål, og reisen kan være alt fra en langhelg til en storby til en 10 dagers ferie på et sol- og badereisemål.

– På reiser med Apollo Flex er det ikke reiselederservice inkludert i prisen, men kunden vil alltid kunne kontakte Apollo Flex via et telefonnummer på voucheren, opplyser Berbu.

Den tekniske delen av Apollo Flex skjer via en underleverandør som også kommer til å bistå med store deler av kundeservicen. Apollo Flex kan bookes online eller via telefon.

Leo Berbu understreker at lanseringen av Apollo Flex ikke betyr at selskapet har mistet troen på charterkonseptet.

– Charter er og forblir kjernevirksomheten til Apollo,  og ligger vårt hjerte nærmest. Vi kommer til å fortsette å jobbe med langsiktige samarbeidsavtaler og ha kontrakter med ulike leverandører innen den tradisjonelle chartervirksomheten. Apollo Flex er for at vi kan ta en større del av det voksende reisemarkedet og for å beholde vår posisjon som en av Europas ledende reisekonsern, avslutter Berbu.