Butikksjef Camilla Aasegg og hennes stab, Camilla Sundt og Jo Korsvold hadde første dagen fått assistanse fra vinmonopolet på Stjørdal.  Det var blomster til første kunde og blomster til butikksjefen fra Selbu Næringsforum ved Roar Uglem. Uglem er glad for at Selbyggene nå har et eget pol og at det blir en grunn mindre til å dra ut av Selbu for å handle.

Butikksjefen kommer fra vinmonopolet på Tveita i Oslo. Det vil nok bli en stor overgang å komme fra en drabantby i Oslo til Selbu både når det gjelder publikum og omsetning. I Oslo lå den på 600 000 liter pr. år, mens i Selbu er det forventet salget å ligge på 50 000 liter pr. år.

Vinmonopolet i Selbu er et av 10 vinmonopol som blir åpnet i 2012 og har kategori 2. Dvs den minste typen vinmonopolbutikk.

Aasegg håper at kundene er flinke til å si ifra dersom det er noen varer de ønsker. Siden dette er en liten butikk er det begrenset hvor mye utvalg de kan ha.

- Likeså er det greit at kundene bestiller dersom de skal ha litt større kvanta, sier trondheims- jenta med hytte i Tydal, og således kjenner til både Selbu og Tydal.

Butikken i Selbu er åpen tre dager i uken, torsdag, fredag og lørdag.