-         Vi er allerede i skikkelig cruisemodus her hos Via Tours, og håper og tror det er mange flere som har planer om å dra til sjøs og nyte solvarmen på dekk. Kaptein og styrmann med et mannskap på over 1000 personer er klare for å ta imot sine passasjerer som gjerne får en uforglemmelig opplevelse, sier Ann-Kristin Sæther. Byrålederen reiste sommeren 2013 på cruise for å se og lære. Her mangler det derfor ikke på reiselivskompetanse. Sammen med Via Tour- ansatte Hanne Stokke, Lisbeth Skaug Solberg og Siw Storli tilbys kundene flotte reisemål og god service.

-         Hvorfor disse cruisedagene i februar Ann-Kristin?

-         Det er høysesong for bestillinger av cruise fremover nå, og vi nøyer oss ikke med bare sentermarkeringen her på Torgkvartalet. Vi skal også arrangere en cruiseaften for interesserte på Quality Airport Hotel Værnes torsdag 13.februar, og her kommer agenter fra de store tilbyderne av cruisereiser som Royal Carabbean, Celebrety Cruises, Hurtigruta, Avinor og flere andre. Dette blir en topp kveld på hotellet der fristene tilbud om cruise blir tilbudt publikum, også med underholdning, premier og overraskelser, sier byråleder Ann- Kristin.

Tilbyr enkeltreiser og gruppereiser

Via Tours på Torgkvartalet er en totalleverandør av mange typer reiser og feriemål. Når fokus er rettet mot RCCl og gruppeturer er det snakk om båten Liberty med over 1000 ansatte om bord. Denne gang går ferden til vestre Middelhavet på en ukes reise.

-         Mange som velger cruise som reiseopplevelse vil gjerne tilbake på flere turer. Det er ikke så rart, ettersom disse båtene har alt man kan tenke seg av fasiliteter. Det er frisørsalong, flere basseng, negldesign, spa med massasje, underholdning, kinosaler, shopping, og ikke minst er maten inkludert når du reiser med de amerikanske båtene som vi gjerne anbefaler, også på bakgrunn av kulturen om bord, sier Ann-Katrin Sæther.

-         Hvorfor bør kundene komme innom dere, eller kontakte Via Tours?

-         Fordi vi sitter med mye kompetanse som gir kundene våre en trygg og god tur. Bestilles turen via oss i Via Tours gir vi alle gode råd for at turen skal bli vellykket.