- Det var skikkelig artig å få være med i programmet på nytt med programleder Frode Søreide som stødig visningsguide på tre objekter som alle var solgt cirka et år i forveien. Det var disse vi skulle tippe salgsprisen på, forteller Thomas Johnsen som har 13 års erfaring ifra boligmeglerbransjen i Trøndelag.

- Ei hytte som lå på Hafjell var helt ny og førsteinntrykket sa oss med en gang at dette var en fritidsbolig som ikke akkurat var billig, stor og fin som den var. Så fikk vi også være med til en leilighet og et bolighus som vi skulle tippe salgsprisene på.

- Dere var i et nytt ukjent område for dere når det gjelder priser, hva la du vekt på?

- For min egen del syntes jeg det var greit å sammenligne prisnivå litt med Stjørdal, selv om Lillehammer har klare ulikheter. Faktisk var ikke dette så ille dumt tror jeg. Vi får vente og se når programmet går på lufta.

- Når kan seerne sette seg godt til rette for å nyte «Solgt» med dere i aksjon?

- Torsdag 1.november sendes programmet klokka 20. 15. Da konkurrerer jeg og Toril Sneve mot to andre om riktig salgspris på boligene og hytta. Vi får se om treffsikkerheten slo til da, sier Thomas Johnsen som ikke vil røpe noe resultat nå.