- Her blir det mulig å lære seg og strikke Selbuvotter, lære nye teknikker, kjøpe spennende garn, delta på foredrag og kurs, lokal underholdning og mat – og mye strikking, sier Tove Solli Røset som er opptatt av å skape en god atmosfære rundt en populær aktivitet denne helga:

- Vi har lagt inn besøk på strikkeutstillinga i museet og det blir salgsutstilling på hotellet. Vi vil forsøke å inspirere til kreativ bruk av garn og pinner ved siden av å lære bort tradisjonsstrikk. Det er hyggelig å treffe andre med samme interesse i en avslappet atmosfære. Vi håper å få til ei trivelig helg hvor deltakerne kan hente inspirasjon, slappe av og kose seg.

- Andre innslag?

- Vi har satt av tid og ønsker å bidra til Amanda-prosjektet, et veldedighetsprosjekt for premature som har engasjert mange. Prosjektet et oppkalt etter Amanda som levde nesten hele livet på Rikshospitalet noen intense dager i juni 2010. Det er hjelp til de som har fått en altfor tidlig og/eller tøff start på livet med tepper, luer, sokker og votter fra de minste mini størrelsene og opp til størrelse 3 måneder. Med ull kan de små nurkene bruke alle kreftene sine på å vokse og bli friske, sier Tove Solli Røset.

- Programmet ellers?

- Fredag kveld er viet til Selbustrikkinga og en kreativ Catwalk. Lørdag skal Anne Kristiansen Rønning holde et foredrag: «Finn din kreativitet» før det blir kurs i nye teknikker som dobbelstrikk, magic loop og hønsestrikk, utflukt til Selbu Bygdemuseum, underholdning og 3-retters middag. Søndag forteller Selbu Ullspinneri om «Kortreist strikkegarn fra lokale sauer». Vi avslutter helga med lunsj og Amanda-prosjektet.

Det er utarbeidet egne pakkepriser med påmelding til Selbusjøen Hotell & Gjestegård. Hjertelig velkommen! sier Tove Solli Røset.