Det er fjerde gang at dameavdelingen hos Lions Club Stjørdal/Varnes distrikt 104 arrangerer sitt store moteshow ved Ole Vig Videregående skole. Konferansier i år blir Kari Løkholm Hognes, som for uten modellene vil introdusere innslag fra Sagatunrevyen.  Damene i Lions har fått til et godt samarbeid med flere butikker i Stjørdal sentrum som nå bidrar med et rikt utvalg klær, sko og dekor i lokalene. Henrikke, Møre Design, Femme, Hjørnet, Selbu Husflid, Vitabella, Tobias, MX-sport, Selskapsshop og Winger sko er aktivt med denne gang.

- Vi synes vi treffer godt på flere områder med disse moteshowene, og det overordnede er å samle inn midler til nyttige samfunnsformål. Denne gang skal overskudd gå til opplæring av en ny narkotikahund til politiet i Stjørdal. Allerede har den 17 måneder gamle narkohunden ankommet fra England. Kurt Kristoffersen i politiet vil fremover ha ansvar for hunden, og vil delta på moteoppvisningen med begge sine hunder, forteller president hos Lions Gunvor Saur. Det er 6.gang damene i Lions arrangerer moteshow siden starten, og tidligere har de samlet inn og gitt 50 000 kroner til ny narkotikahund.

Fordi dette er forebyggende mot rusproblematikk, og vi har sett hunder i aksjon på leting etter stoffer i lokalsamfunnet. Dette synes vi imponerer oss. En nyttig investering er dette for oss som også støtter opp om rusforebyggende arbeid andre steder. Tulipan-aksjonen arrangeres hvert år sammen med herre-avdelingen. Vi har hatt besøk av en tidligere innsatt som også har gjort inntrykk på oss i det forebyggende arbeidet.

Når damene hos Lions Club Stjørdal/Varnes og konferansier Kari Løkholm Hognes ønsker velkommen onsdag 20.mars, skal modeller fra flere butikker, venner av damene i Lions og deres egne medlemmer være med. De skal vise frem vakre kjoler, bluser, jakker, bukser og mye av siste nytt innen moteverden. Anne Grethe Eidevig hos Femme og mannen i Kjøpmannsgata 40, er glad for å kunne bli inkludert som en av flere bidragsytere.

- Jeg synes dette initiativet av Lions Club Stjørdal/Varnes sin dameavdeling med rundt 30 medlemmer gjør mye bra arbeid med veldedighet og bidrag til også vanskeligstilte. For oss er det en selvfølge å stille garderobene i butikken til disposisjon. Samtidig får vi vist frem hva vi kan tilby av vår- og sommermoter, sier Anne Grethe Eidevig. En festlig kveld kan dette bli når kokk og servitør-linja assisterer Lions-damene denne onsdags kvelden i mars. De selger snitter, kaffe og kaker. Inngang på kroner 100, og loddsalg utover kvelden går direkte til narkohund-prosjektet hos politiet.

- Du må få med at rabattkort fra butikkene deles ut denne kvelden. Her har gjestene store muligheter til å gjøre et godt kjøp i butikkene langs gågaten, sier Aud Schanke Reinås og Tove Pettersson. Inngang denne gang ved Ole Vig blir fra øst, med innkjøring langs Ringveien på Husbymyra.